Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία – Αναχώρηση για Καλαμάτα

Το ματς απέναντι στην Καλαμάτα πλησιάζει (Κυριακή 4/12, 15.00) στο γήπεδο της Παραλίας. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε πριν από λίγο την προετοιμασία της επί ρεθεμνιώτικου εδάφους (ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”).
Ο Παναγιώτης Καραντάθας, ο Γιώργος Χαρλαύτης μαζί με τον Νταβίτ Μπαράτο και τον Σπύρο Μαμαλάκη είδαν τους παίκτες της Επισκοπής να εμφανίζονται με όρεξη στο γήπεδο και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πριν από το ματς της 5ης αγωνιστικής.
Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις με μπάλα αλλά και δίχως αυτή αλλά με ταχύτητες. Εν συνεχεία, ο κ. Καραντάθας είδε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν οικογενειακό διπλό εκεί όπου ο Θέμης Κεφαλάς έλαβε μέρος σε αντίθεση με τον Αντώνη Σταθόπουλο που δεν έδωσε το “παρών” καθώς έμεινε σπίτι του με ίωση.

                                                 

Οι 22 της αποστολής

Η διπλή αποστολή (μαζί με την ομάδα της ΠΑΕ θα είναι κι αυτή της Κ19) θα αναχωρήσει για το λιμάνι του Πειραιά σήμερα Παρασκευή (2/12) με πλοίο της ΑΝΕΚ Lines κι από εκεί, οδικώς για την πόλη της Καλαμάτας.

Για αύριο Σάββατο (3/12) έχει οριστεί προπόνηση στις 11.00 στο γήπεδο της Μικρομάνης.

Οι παίκτες της ΠΑΕ που θα ακολουθήσουν την αποστολή είναι 22. Συγκεκριμένα: Καλογεράκης, Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Λάμτσε, Κούτσιας, Σκεντεράι, Σαμουρκασόβι, Βουκελάτος, Κρίκλοου, Εμπουέλε, Χοβανισιάν, Τσιλεδάκης, Κεφαλάς, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης, Παπαδόπουλος, Τζωρτζινάκης, Αραμπατζής, Μπερικάκης, Μέτα και Κώτσιος.

Β’ όμιλος (H 5η αγωνιστική)
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
ΠΑΟ Ρουφ-Ηρόδοτος
Ηλιούπολη-Παναχαϊκή

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου
Γηπ. Ν. Σμύρνης, 13:45: Απόλλων Σμύρνης-Χανιά
Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου). Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Χλεμπογιάννης (Φωκίδας). 4ος διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας). Παρατηρητής: Κοκότου (Αργολίδας).

“Στ. Μαυροθαλασσίτης”, 15.00: Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β’
Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας).Βοηθοί: Κύριος – Τσούκας (Αρκαδίας). 4ος διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής). Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
Γηπ. Παραλίας, 14.30: Καλαμάτα-Επισκοπή
Διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας). Βοηθοί: Μαραθωνίτης – Μητροφάνης (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας). Παρατηρητής: Κυρίου (Αρκαδίας).

“Π. Σαλπέας”, 15.00: Προοδευτική-Κηφισιά
Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας). Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου) – Δέτση (Δωδεκανήσου). 4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορινθίας). Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
“Γρ. Λαμπράκης”, 15.15: Καλλιθέα-ΑΕΚ Β’
Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής). Βοηθοί: Ισσα (Αθηνών) – Γουρνιάς (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών). Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά).