Η επόμενη μέρα – Δηλώσεις από το ματς με τον Πανιώνιο

Η ομάδα μας, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Υποβιβάστηκε στις τοπικές κατηγορίες όμως, όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν “το έχουμε περάσει, τα έχουμε καταφέρει και πάλι”.
Αυτή τη φορά, υπάρχει μια βάση παικτών που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της ομάδας να έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν ότι η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες δεν θα αργήσει να έρθει. Για την ώρα ωστόσο, θα πρέπει να τελειώσει μια κοπιαστική σεζόν, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (28/4) στο Χαίδάρι.
Είναι βέβαιο πάντως ότι ο σύλλογός μας, δεν θα συμβιβαστεί με τις τοπικές κατηγορίες.

Φ. Μουρτζανός: “Ήδη κοιτάζουμε την επόμενη μέρα”
Ο συνεργάτης του Π. Καραντάθα, ο Φίλιππος Μουρτζανός μίλησε μετά το ματς με τον Πανιώνιο και μίλησε για την επόμενη μέρα που ήδη αυτή σκέφτονται στην Επισκοπή…
“Ούτως ή άλλως, είχαμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον Πανιώνιο. Επίσης είχαμε μονάχα μαθηματικές ελπίδες για να σωθούμε. Παράλληλα, τα άλλα αποτελέσματα μάς ρίχνουν στις τοπικές κατηογρίες και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Να ξέρετε ότι ήδη αυτή κοιτάζουμε. Ξέρετε ότι, η Επισκοπή έχει τις βάσεις, τη φανέλα, τη δυναμική να επιστρέψει στις παραπάνω κατηγορίες.
Εμείς αυτή τη στιγμή δίνουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Όσο για μας, η ομάδα είχε πολλές προσθαφαιρέσεις μελών τον περασμένο Ιανουάριο. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά. Δουλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Από τις κακές στιγμές κρατάμε τα θετικά γιατί υπάρχουν τέτοια… Έχουμε παιδιά που αποτελούν γέννημα-θρέμμα της ομάδας. Το θέμα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου και η Επισκοπή θα θέσει ως αυτοσκοπό να επιστρέφει σύντομα στις εθνικές κατηγορίες.”

Κ. Γεωργιάδης: “Μπορεί να επιστρέψει η Επισκοπή”
Αμέσως μετά, μίλησε ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Γεωργιάδης ο οποίος, όπως ήταν λογικό, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας αναφέροντας: “Το δείχνει η βαθμολογική διαφορά από τον 2ο Εθνικό αλλά και η αναγνώριση όλων των συλλόγων όπου κι αν έχουμε ταξιδέψει για να παίξουεμ. Επίσης η αναγνώριση του κόσμου του Πανιωνίου που αξίζει να χαρεί γιατί έχει περάσει πολλά.
Το ότι έπερεπε να το πετύχουμε (την κατάκτηση του πρωταθλήματος) δημιουργούσε μία πίεση. Επιλέχθηκαν όμως προπονητές και παίκτες που θεωρώ ότι είχαν τον τρόπο για να φτάσουν στον στόχο. Επιπλέον, μας έδωσε ένα ακόμα κίνητρο η αποτυχία των προηγούμενων ετών για να τα καταφέρουμε. Χρειάστηκαν τα στοιχεία της συγκέντρωσης, της αποφασιστικότητας και της αγάπης. Αγάπη σημαίνει θυσία και οι παίκτες μας έχουν θυσιαστεί με όλο τους το “είναι” γι’ αυτόν τον σκόπό.”

“Παράδειγμα προς μίμηση φιλοξενίες όπως αυτή της Επισκοπής”
Ερωτηθείς για την περιφέρεια και την Επισκοπή, ο νεαρός κόουτς τόνισε: “Η περιφέρεια είναι το πιο σημαντικό, η βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρώ. Πρέπει να πω επίσης ότι, η Κρήτη έχει δείξει τον δέοντα σεβαμό προς το ίδιο το ποδόσφαιρο. Επίσης έχει δείξει στην ομάδα μας τον απόλυτο σεβασμό αλλά και στα πρόσωπα των μελών της.
Το είδαμε και εδώ στην Επισκοπή και τους ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία που μας επέδειξαν. Είναι παράδειγμα προς μίμηση τέτοιες φιλοξενίες. Νιώσαμε οικεία και το απολαύσαμε.
Η Επισκοπή είναι ένα κομμάτι της περιφέρειας και παρ’ όλο που θα βρεθεί στις τοπικές κατηγορίες έχει τη βάση για να επιστρέψει…”