Εγκαταστάσεις

Το γήπεδο της Επισκοπής

Τα θεμέλια έχουν μπει εδώ και κάποια χρόνια… Η γνώση και η εμπειρία μας όμως μέσα από τις κατηγορίες της Γ’ Εθνικής και της Football League, έδωσε την ευκαιρία στον σύλλογό μας να ανοίξει τους ορίζοντές του μη μένοντας στους καρπούς των αγωνιστικών και μόνο επιτυχιών.

Η διοίκηση του συλλόγου ΑΟ Επισκοπής, τα τελευταία 6 χρόνια, παράλληλα με την αναβάθμιση των αγωνιστικών τμημάτων, έχει προχωρήσει σε βαθιές τομές όσον αφορά την υλικοτεχνική υποδομή.

Ο… «γυπαετός» όπως είναι το επίσημο σήμα, συνεχίζει να κοιτάζει ψηλά, συνεχίζει να κοιτάζει το «αύριο» και να δομεί τον κάθε πόρο που συγκεντρώνει στην ουσία και στη λεπτομέρεια.

Μετά την επιστροφή στην φυσική του έδρα και στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΑΟ Επισκοπής στεγάζεται με όλα τα τμήματά του στο εν λόγω γήπεδο έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια που αναζητά ένας ποδοσφαιριστής, ένας προπονητής και φυσικά ο επισκέπτης (φίλαθλος).

Αυτό όμως που είχε εξέχουσα σημασία ήταν να πραγματοποιηθούν κάποιες αναγκαίες αλλαγές – ανανεώσεις σε ήδη υπάρχοντες χώρους του γηπέδου οι οποίοι «πήραν ζωή» κάνοντας ακόμη πιο εύκολα διαχειρίσιμη την κίνηση όλων στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Blue Cafe

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για κάποιον φίλαθλο να μπορεί να πιεί τον καφέ του ή να έχει την δυνατότητα να απολαύσει γευστικά snack με θέα το γήπεδο; – Όχι.

Γι’ αυτό και από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το «Blue Café» έγινε το αγαπημένο στέκι των φιλάθλων.

Με φόντο τον αγωνιστικό χώρο του «Θ. Βαρδινογιάννης», με υπερσύχρονο εξοπλισμό, μεγάλες οθόνες που μεταδίδουν όλους τους αγώνες από κάθε γωνιά του κόσμου, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και video games. Με τις ανέσεις του και το άριστο σέρβις, το «Blue Café» είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ σας περιμένει να το επισκεφτείτε.

Το Γυμναστήριο

Πρόκειται για μία αίθουσα όπου οι αθλητές μπορούν και γυμνάζονται με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας.

Εκεί πλέον μπορούν οι προπονητές, οι γυμναστές και οι εργοφυσιολόγοι να «τσεκάρουν» τους ποδοσφαιριστές βελτιώνοντας τη φυσική τους κατάσταση.
Φυσικά, ο χώρος ο οποίος κλιματίζεται, διαθέτει και άνετα ντουζ και wc.
Σημαντικό είναι δε το γεγονός ότι το γυμναστήριο προσφέρεται και για τις ανάγκες των ομάδων και των αθλητών της γύρω περιοχής της Επισκοπής.

Αίθουσα συνεντεύξεων τύπου

Δημιουργήθηκε και λειτουργεί η αίθουσα των συνεντεύξεων τύπου στο εσωτερικό του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πλησίον του κυλικείου. Παίκτες, προπονητές αλλά και παράγοντες μπορούν να απολαμβάνουν το χώρο σε άνετες πολυθρόνες και να τοποθετούνται όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο μπροστά στον τύπο (έντυπο-ηλεκτρονικό, τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό).

Τροπαιοθήκη

Ο τρίτος χώρος είναι αυτός στα κεντρικά του «μπλε cafe» όπου κοσμείται η τροπαιοθήκη.

Σημαντικό είναι το γεγονός δε ότι, ο επισκέπτης έχει ελεύθερη πρόσβαση, δίπλα στην πλούσια από κύπελλα τροπαιοθήκη κοσμούνται ανέκδοτες φωτογραφίες από όλες τις κατηγορίες περασμένων δεκαετιών αλλά και των πλέον πρόσφατων χρόνων.

Μπουτίκ

Στο  εσωτερικό του χώρου υπάρχει η μπουτίκ. Ο οιοσδήποτε μπορεί να προμηθευτεί εμφανίσεις της ομάδας ή αθλητικό υλικό (φόρμες, σορτς ή T-shirt) με τα σχετικά λογότυπα του ΑΟ Επισκοπής.