Ντ. Γουίλαρντ: “Να ενθουσιάσουμε τον κόσμο μας”

Η Γενική Συνέλευση της Επισκοπής είχε και συνέχεια… Κατά την παρουσίαση των δύο προπονητών από τον πρόεδρό μας κ. Νικολιδάκη, ο κ. Ντάριλ Γουίλαρντ μίλησε στους φίλους και στα μέλη της ομάδας μας για το πλάνο της νέας σεζόν αναφέροντας κάποια πράγματα επιγραμματικά: “Βρισκόμαστε στο Ρέθυμνο σχεδόν δύο μήνες και έχουμε ελέγξει τα πάντα. Το υλικό, τους παίκτες, αυτούς που έφυγαν, αυτούς που έχουν έρθει ή θα έρθουν.

Είδαμε και αναλύσαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες δρα ο σύλλογος και τις αξιολογήσαμε. Ποιές μπορεί να αναβαθμιστούν λίγο, ποιές σε βραχυπρόθεσμο και ποιές σε μακροπρόθεσμο διάστημα.
Είδαμε και ξαναείδαμε τα παιδιά του συλλόγου. Τις ηλικίες από 6 και 7 χρονών όσο και τις ομάδες under των 17 και των 20 ετών. Έχουμε εκτιμήσει θεωρώ εξονυχιστικά το έμψυχο δυναμικό που έχουμε και θέλω να πω ότι είναι στο χέρι των παιδιών να αγωνιστούν. Αν το αξίζουν θα βρεθούν στην ομάδα. Όλα φαίνονται στο γήπεδο άλλωστε.
Τώρα που έχει ανοίξει η αγορά κάνουμε φόκους σε παιδιά από τον χώρο του Ρεθύμνου και της Κρήτης για να τους εντάξουμε στην ομάδα μας.

Τον περασμένο μήνα κάναμε δύο δοκιμαστικά για τους παίκτες της Κρήτης. Το Σάββατο (9/7) έχουμε την τελικά δοκιμαστικά για τους νεαρούς παίκτες που έχουν κληθεί.

Η επιλογή μας προς το πρόσωπό τους όπως καταλαβαίνετε, θα είναι στην περίπτωση που επιδείξουν εξαιρετικά στοιχεία.

Το πρώτο πράγμα όμως που θέλουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο να ενθουσιαστεί με τις μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε. Επίσης εκτός από τη βοήθεια που θέλουμε να έχουμε από τους παίκτες σε αγωνιστικό επίπεδο, κοιτάζουμε και τη μεταπώλησή τους.

Δέσμευσή μου είναι να δουλεύουμε ακατάπαυστα. Θέλουμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο όπου θα μας κάνει όλους υπερήφανους και φυσικά να μπορούμε να κερδίζουμε τα ματς
Ο κ. Νικολιδάκης, ο Γιάννης Καραβιώτης, το προπονητικό δίδυμο δουλεύουν όλοι ακατάπαυστα αυτό διάστημα. Η έλευση οργάνων τελευταίας τεχνολογίας για την προετοιμασία που δεν διέθετε ο σύλλογος πρωτύτερα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο διάστημα που πρέπει”.

Η Επισκοπή στη Γενική Συνέλευση της Sl2
Ως γνωστό, χθες (Τετάρτη 6/7) ο πρόεδρός μας κ. Νικολιδάκης παραβρέθηκε στη ΓΣ της λίγκας όπου και υπερψήφισε τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό.
Άκουσε αλλά και έθεσε θέματα τα οποία αφορούν ως επί τω πλείστον το οικονομικό κομμάτι και αποχώρησε άμεσα επιστρέφοντας στο νησί της Κρήτης και το Ρέθυμνο.