Κ. Ανυφαντάκης: “Τα παιδιά χρειάζονται υποστήριξη”

Για το ματς με την Κηφισιά (6-0) δεν είχε να πει και πολλά πράγματα ο προπονητής μας, Κώστας Ανυφαντάκης. Η όλη προσοχή στρέφεται στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές αλλά και στους νεαρούς που παίρνουν αυτό το διάστημα το “βάπτισμα του πυρός” γιατί έχουν πράγματι δυνατότητες ωστόσο έχουν ανάγκη την ψυχολογική αλλά και την προπονητική υποστήριξη…

“Για το ματς δεν έχουμε να πούμε πολλά. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά.
Για μας, όλη μας η προσπάθεια επικεντρώνεται στο πως θα υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά ψυχολογικά και προπονητικά γιατί αυτό είναι που έχουν ανάγκη.
Το να κάνουμε εύκολη κριτική δεν είναι σωστό στην παρούσα φάση. Πρέπει να καταλάβουμε πρώτα την κατάσταση η οποία επικρατεί και να κοιτάξουμε άμεσα αυτά τα παιδιά να σηκώσουν κεφάλι.
Τραβάνε μεγάλη δυσκολία όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας αλλά όπως υπάρχει ο κίνδυνος μπροστά μας, έτσι υπάρχουν και περιθώρια αντίδρασης γιατί υπάρχει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας.
Είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές.”

* Η αποστολή της ομάδας μας ταξιδεύει σε λίγο ακτοπλοϊκώς από το λιμάνι του Πειραιά για τη Σούδα.
Αύριο Δευτέρα (30/1) στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση σε δύο γκρουπ. Οι μεν που αγωνίστηκαν θα κάνουν χαλάρωμα, οι δε που δεν αγωνίστηκαν θα γυμναστούν κανονικά.