Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων – φωτογράφων για τους αγώνες Επισκοπή – Aσπρόπυργος και Επισκοπή – Αιγάλεω

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ενημερώνει έως την Δευτέρα (24/5/21), ότι μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Επισκοπή – ΠΑΕ Ασπρόπυργος στο Γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Π. Ι. Βαρδινογιάννης” την Τετάρτη 26/5, 17.00) και ως την Πέμπτη (27/5) ότι μπορείτε να υποβάλλετε αντίστοιχα αίτημα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Επισκοπή – ΠΑΕ Αιγάλεω στο Γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου “Π. Ι. Βαρδινογιάννης” την Κυριακή 30/5, 17.00)
Μετά την Δευτέρα (24/5) και την Πέμπτη (13/5) κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για τις αντίστοιχες αναμετρήσεις, θα εισέλθουν από την κεντρική είσοδο ή από τη θύρα 1 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για covid.
Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).
Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν.