Ελάτε στο γήπεδο!

Εντατικά προετοιμάζεται η ομάδα μας για την πρεμιέρα των play off, αυτή την Κυριακή (23/2, 15.00) όπου φιλοξενεί τον πρώτο της αντίπαλο, τον Ηρόδοτο.

Ενόσω ο προπονητής μας, Γ. Βέλιτς προπονεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (χθες προπονήθηκαν στο ΔΑΚ Γάλλου «Π. Βαρδινογιάννης», γίνονται μια σειρά από εργασίες στο γήπεδο προκειμένου να έχει μια εικόνα που κλείνει σαφέστατα προς το ιδανικό.

Το χόρτο κουρεύτηκε στο ιδανικό ύψος, ο αγωνιστικός χώρος αποκτά γραμμές (που βοηθούν στις αποφάσεις για το οφσάιντ αλλά και στην τηλεοπτική κάλυψη.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου μας κάνει ένα ευρύτερο κάλεσμα, τόσο προς τους Ρεθεμνιώτες όσο και στους απανταχού φιλάθλους του ποδοσφαίρου που αρέσκονται στο καλό ποδόσφαιρο να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Ήδη τυπώθηκαν και τα εισιτήρια τα οποία θα τιμώνται προς 5 και 10 ευρώ.

Ο κ. Κουκουράκης θα διευθύνει την αναμέτρηση

Πριν λοιπόν από τους αγώνες, η ΚΕΔ/ΕΠΟ φρόντισε να βγάλει τους ορισμούς των διαιτητών. Στο ματς του Ρεθύμνου, διαιτητής θα είναι ο κ. Κουκουράκης με βοηθούς του, τον κ. Αναστασάκη και την κα Κομισοπούλου, όλοι τους από την ΕΠΣ Χανίων.

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Όμιλος play off
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (15:00)
Γηπ. «Π. Βαρδινογιάννης»: Επισκοπή-Ηρόδοτος
Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων). Βοηθοί: Αναστασάκης – Κομισοπούλου (Χανίων),. Παρατηρητής διαιτησίας: Παπαδάκης (Λασιθίου).

Γηπ. Αρχανών: Γιούχτας-Πανακρωτηριακός
Διαιτητής: Τζάμος (Καστοριάς). Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης – Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου). Παρατηρητής διαιτησίας: Πνευματικάκης (Λασιθίου).