Μία ακόμη μέρα στο γήπεδο…

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης εκτός γυμναστηρίου αυτή τη φορά, με ασκήσεις που είχαν πολλή μπάλα και στο τέλος με διπλό ολοκληρώθηκε η σημερινή μέρα (Πέμπτη 11/8). Ο Άγγλος τεχνικός Ντάριλ Γουίλαρντ φρόντισε και πάλι να έχει διαδραστικό ρόλο, μπαίνοντας στο γήπεδο και βλέποντας τους ποδοσφαιριστές από πρώτο πλάνο παροτρύνοντάς τους ή καθοδηγώντας τους για το που πρέπει να σταθούν ή για την αμέσως επόμενη κίνησή τους.

Απομένουν μόλις δύο 24ωρα πριν το πρώτο φιλικό ματς της σεζόν απέναντι στον ΟΦΗ, αυτό του Σάββατο 13/8 στις 19.00 στο “Γεντί Κουλέ” και ο προπονητής της ομάδας μας είναι λογικό να θέλει να ανεβάσει λίγο τον ρυθμό αλλά και το αγωνιστικό στυλ που θα παρουσιάσει.

Α. Δρυγιαννάκης: “Νέος “αέρα” από τους νέους προπονητές”
Για την φετινή προετοιμασία μίλησε ένας Ρεθεμνιώτης που έχει φυσικά κομβικό ρόλο στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης αλλά και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει φέτος η ομάδα μας. Ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης εξήγησε πως δουλεύει με τους νέους προπονητές και ανέδειξε τις καλές πτυχές του πράγματος…“Η προετοιμασία εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο θεωρώ.
Η συνεργασία με τους καινούριους προπονητές είναι εξαιρετική και το υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό. Οι νέοι προπονητές έχουν δώσει έναν άλλον αέρα, πολύ διαφορετικό, έναν νέο όπου το κλίμα είναι ευχάριστο και παράλληλα δημιουργικό.
Τόσο με τον κ. Ντάριλ όσο και με τον κ. Ρικάρντο έχουμε πολύ καλή επικοινωνία κι όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο.”

Έπειτα αναφέρθηκε στην ομάδα που πάει να δημιουργηθεί… “Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει ένα νεανικό σύνολο ποιοτικών παιχτών όπου εμφανίζει μεγάλη όρεξη και πάθος για διάκριση.”

Κατόπιν, ο 30χρονος γυμναστής αναφέρθηκε στο ότι η κατάσταση μπορεί να μην είναι η ιδανική στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην παρούσα φάση όμως στην Επισκοπή καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να μείνουν έξω απ’ όλο αυτό…
“Αν και το τοπίο στην Super League 2 είναι θολό, πιστεύω ότι ομάδα για την έναρξη των αγωνιστών υποχρεώσεων θα είναι έτοιμη.”