Κ. Νταμπίζας: “Σημασία έχει ότι είμαστε καλά εμείς”

Ο Κωνσταντίνος Νταμπίζας είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Επισκοπής μας μαζί με τον Θέμη Κεφαλά. Ο δεξιοπόδαρος στόπερ, ελάχιστες αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος βρήκε τη… θέση του όντας στα 22 του χρόνια.
Η αγωνιστικότητα είναι ένα από τα προσόντα για τα οποία διακρίνεται. Κι έπειτα οι καλές του τοποθετήσεις. Ο ίδιος έχει τη φρεσκάδα της νεότητας αλλά πλέον, και τα παιγνίδια στα πόδια του για να μπορεί να “ζυγίσει” ένα κρητικό ντέρμπι όπως αυτό κόντρα στα Χανιά με την ομώνυμη ομάδα (Τετάρτη 5/4, 14.45).

Ο ίδιος αναφέρει: “Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε εμείς καλά οπότε, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, σημασία έχει ότι εμείς νιώθουμε δυνατοί και νομίζω ότι το δείχνουμε στα παιγνίδια μας.
Αλήθεια είναι ότι, αυτό το διάστημα βρίσκουμε τα Χανιά σ’ ένα σημείο όπου δεν “τους πήγαν” κάποια αποτελέσματα οπότε, είναι λογικό και φυσιολογικό να ψάχνουν τρεις βαθμούς, ένα παραπάνω αγωνιζόμενοι στην έδρα τους.”

Ερωτηθείς για το πού θα κριθεί ο αγώνας, ο Κώστας Νταμίζας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Προφανώς και θα έχει πολλές μονομαχίες όμως θεωρώ πως αν εμείς είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε βρει το πλάνο μας, θεωρώ ότι παίζουμε καλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο οπότε, σημασία έχει, τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε να τις κάνουμε γκολ.
Παράλληλα, είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που θα αγωνιστούμε Κυριακή – Τετάρτη και προφανώς θα χρειαστεί μια κάποια διαχείριση.”

Ον/νυμο: Κωνσταντίνος Νταμπίζας
Ημ. γέννησης: 1/12/2000
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Θέση: Κεντρικός Αμυντικός
Ύψος: 1.86
Πόδι: Δεξί
Αρ. φανέλας: 44