Η συνέντευξη τύπου από το ματς Λεβαδειακός – Επισκοπή

Στη συνέντευξη τύπου, οι δύο προπονητές δεν είχαν σε κάτι να διαφωνήσουν. Ο Λεβαδειακός κέρδισε και ο κ. Ταουσιάνης είχε κάθε λόγο να νιώθει ευχαριστημένος. Από την πλευρά της Επισκοπής (μίλησε ο κ. Ρ. Γιάνγιανιν) έκανε λόγο για πολύ δυνατό αέρα, ότι η Επισκοπή είχε τις καλές της στιγμές, ότι είναι άλλο ένα παιγνίδι που το χάνει στο γκολ και άφησε να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο σε αυτό το ματς το οποίο, έτσι κι αλλιώς, αποτελεί παρελθόν.

Ρ. Γιάνγιανιν: “Δύσκολο να απαντήσουμε στο β’ ημίχρονο”
Σίγουρα δεν ήταν εύκολο ματς λόγω του δυνατού αέρα. Χάσαμε στο α’ ημίχρονο επειδή είχαμε τον αέρα και δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε κάποιες φάσεις. Και το γκολ το δεχθήκαμε από κόντρα επίθεση.
Στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο για μας να κάνουμε κάτι, επειδή ο Λεβαδειακός είχε τον αέρα υπέρ του.
Παρ’ όλα αυτά, δείξαμε πολύ καλοί ως η ομάδα γιατί είναι το 8ο ματς που χάσαμε με 1-0. Είχαμε τις φάσεις μας και με λίγη τύχη, μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω.
Ο Λεβαδειακός είχε περισσότερες φάσεις που είναι και λογικό. Είναι από τις καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη στον όμιλο και, έχει μεγαλύτερο κίνητρο.
Εμάς στόχος μας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και τα καταφέραμε πολύ νωρίς αφού από το προηγούμενο ματς σωθήκαμε και μαθηματικά στην κατηγορία.”

 

Ι. Ταουσιάνης: “Σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα”
Αν λάβουμε υπόψη ότι κάποιες παράμετροι διαμορφώνουν τον βαθμό σπουδαιότητας μιας νίκης, τότε θεωρούμε ότι αυτή που ήρθε είναι αρκετά σημαντική γιατί συνέβη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει εντυπωσιάσει με την πορεία της και που ήρθε με ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Ο καιρός ήταν απαγορευτικός για ποδόσφαιρο παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας παρουσίασε πολύ μεγάλα διαστήματα παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και φυσικά είναι άλλοι τρεις βαθμοί που έρχονται σε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που μας διατηρούν στην 1η θέση.
Για όλους αυτούς τους λόγους, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας και να τους δώσουμε συγχαρητήρια.
Μπαίνουμε ήδη στην προετοιμασία, πνευματική και σωματική, για άλλο ένα απαιτητικό παιγνίδι απέναντι σε μια ομάδα (Κηφισιά) που χαράσσει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Αυτό που εμείς κοιτάζουμε είναι να φεύγουμε ευχαριστημένοι μετά από κάθε αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας αποσκοπεί σε κάθε ματς να παρουσιάζουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό είναι το ζητούμενο, αυτό μας απασχολεί.”