Ξεκινάει στις 6 Νοεμβρίου η SL2 – Κανονικά η πρεμιέρα με Ολυμπιακό Β’ για την Επισκοπή

Τελεσίδικα στις 6 Νοεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της SL2 σε Α’ και Β’ όμιλο με την ομάδα μας να κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της λίγκας το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη (12/10).

Στο συμβούλιο όπου το ‘παρών” έδωσε τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης όσο και ο τιμ μάνατζερ κ. Σπύρος Μαραθωνίτης, βγήκαν κι άλλες ειδήσεις οι οποίες αφορούσαν πρώτα – πρώτα τις αναπληρώσεις ομάδων σε Α’ και Β’ όμιλο.

Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ ότι ανέρχονται στη SL2 ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος πήγε απευθείας στον βόρειο όμιλο, η Ηλιούπολη και ο ΠΑΟ Ρουφ, έγινε κλήρωση κι έτσι είχαμε τον Διαγόρα να μεταβαίνει στον βόρειο όμιλο και τα άλλα δύο σωματεία (Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ) να μένουν στον νότιο.

Είναι τελεσίδικο επίσης ότι, νέα κλήρωση δεν θα έχουμε όπως ενδέχεται να μην έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές.

Αυτό που αλλάζει είναι το πρωτάθλημα των Νέων. Εκεί όπου οι τοποθετήσεις των δύο εκπροσώπων  της ΠΑΕ ήταν καίρια, επί της ουσίας θα έχουμε μια επιστροφή στα παλιά με τη δημιουργία ομάδων Κ19 και όχι πια Κ20 (στα πρότυπα της SL1) και με αγώνες όπου η ομάδα των Νέων θα ακολουθεί το πρόγραμμα της ΠΑΕ ανήκοντας στον αντίστοιχο α’ όμιλο και δίνοντας στο σύνολο 28 αγώνες.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη λίγο μετά αναφέρει τα εξής:
“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.”

Η 1η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο:
ΠΑΕ Επισκοπή – Ολυμπιακός Β’
ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική
Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας
Ηλιούπολη – ΠΑΕ Κηφισιά
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β
Καλαμάτα – Ηρόδοτος
ΠΑΕ Χανιά – Παναχαϊκή
Ρεπό: Καλλιθέα

Αλλάζει και πάλι το καθεστώς για την Κ19

Η συμμετοχή της Επισκοπής Κ19 στην Β’ ΕΠΣΡ θα ακυρωθεί καθώς είναι αδύνατο να συμμετάσχει και στα δύο πρωταθλήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η Επισκοπή Κ19 είχε ζητήσει να μπει στην κληρωτίδα του εν λόγω πρωταθλήματος για να έχει αγώνες στα πόδια της στον φόβο της επανάληψης ενός μικρού πρωταθλήματος ομίλου Κρήτης όπως το περσινό όπου διεξήχθησαν μόλις 8 επίσημοι αγώνες.

Το Σάββατο στις 16.00 το ματς με τα Χανιά
Με το να μην έχουμε σέντρα αυτή την Κυριακή όπως είχε αρχικά οριστεί από τη λίγκα, η ομάδα μας είχε προγραμματίσει νέο φιλικό αγώνα, τον δεύτερο μέσα σε 20 μέρες απέναντι στα Χανιά.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στα Περβόλια στις 16.00.

Για αύριο Πέμπτη (13/10) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στον Τσεσμέ όπως και την Παρασκευή (14/10).