Βαριά ήττα δίχως να το αξίζει η Επισκοπή μας (0-3 από τον ΟΦΙ)

Δυστυχώς, το πολύ καλό ξεκίνημα, η διάθεση την οποία εμφάνισαν οι παίκτες μας τουλάχιστον για 60 λεπτά δεν μεταφράστηκε σε ουσία, αυτή που τόσο λείπει από την ομάδα μας φέτος. Ηττήθηκε από τον ΟΦ Ιεράπετρας με 0-3 στο “Παύλος Βαρδινογιάννης” με τα γκολ των Ίτσιου (68′), Βουό (73′) και Παπαδάκης (92′).
Η προσπάθεια που έγινε ήταν και πάλι μεγάλη όμως, επί της ουσίας, η Επισκοπή μας πλήρωσε ένα τυχερό γκολ στο 68′ όταν ο Ίτσιος σούταρε η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα. Εκεί κρίθηκε ο αγώνας.
Πάντως αλγεινή εντύπωση έκανε ο προκλητικός πανηγυρισμός του προπονητή του ΟΦ Ιεράπετρας, Άγγελου Διγκόζη στην επίτευξη του πρώτου τέρματος της ομάδας του.

Το ματς:
Στο 8′ ο Μίλερ σούταρε από καλή θέση και λίγο πλάγια για να μπλοκάρει ο Ψαρράς με διπλή προσπάθεια.

Στο 20′ το σουτ του Ντέτλερ ήταν συρτό με τον Ψαρρά να μπλοκάρει.
Στο 21′ από την ωραία ενέργεια και τη σέντρα του Κούτσια, ο Βουκελάτος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 22′ ο Ψαρρας με έγκαιρη όσο και καίρια έξοδο έδιωξε μπροστά από τα πόδια του Μίλερ.
Στο 30′ από το κόρνερ του Σκεντεράι, ο Βουκελάτος έπιασε την κεφαλιά και ο Μηλιώτης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στο 31′ ο Κεφαλας έπιασε την κεφαλιά και ο Κυρίτσης έδιωξε καταπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 35′ από τη σόλο ενέργεια (διέσχισε περί τα 40 μέτρα) και το σουτ του Βουκελάτου στο 35′, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ

Στο 37′ ο Εμπουέλε σούταρε δυνατά στην αγκαλιά του Κυρίτση.
Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΙ στο 45′ με το σουτ του Μηλιώτη που απέκρουσε ο Ψαρράς με τα πόδια. Στην επαναφορά ο Μίλερ επιχείρησε να σκοράρει όμως ο Κεφαλάς αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 50′ ο Μίλερ έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Ψαρρά.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 68′ συνέβη μια πολύ “στραβή” φάση για την ομάδα μας έπειτα από κερδισμένο κόρνερ του ΟΦΙ. Ο Ντέτλερ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και με νέο σουτ ο Ίτσιος έστειλε τη μπάλα εκ νέου σε σώματα, ο Ψαρράς αν και αιφνιδιάστηκε απέκρουσε όμως κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας.

ΓΚΟΛ! 0-2: Στο 73′ ο ΟΦΙ πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν ο Μηλιώτης έκανε μια πολύ όμορφη ενέργεια και σούταρε από την περιοχή, ο Ψαρράς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Βουό με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 75′ ο Μηλιώτης μπήκε διαγώνια μέσα στην περιοχή και με σουτ ανάγκασε τον Ψαρρά σε υπέροχη απόκρουση.

ΓΚΟΛ! 0-3: Στο 90′ ο Παπαδάκης αφού κατέβασε τη μπάλα, έπιασε ένα ευθύβολο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Ψαρρά που πετάχτηκε δίχως να ακουμπήσει τη μπάλα.

Διαιτητής: Τσατσουλής (Αθηνών), Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Νάστος (Πρέβεζας-Λευκάδας). 4ος Ανδρικόπουλος. Παρατηρητής Φουκάκης (Ηρακλείου).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Πολίτης, Κούτσιας, Νταμπίζας (70′ Τζωρτζινάκης), Κεφαλάς, Σκεντεράι, Κώτσιος, Εμπουέλε (85′ Αραμπατζής), Βουκελάτος (82′ Τσιλεδάκης), Κρίκλοου (85′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος.
ΟΦΙ (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης Χρ., Στάμου, Ίτσιος, Ντέτλερ (86′ Ζήσης), Χορνομάζ, Κατάλντι (78′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (78′ Καραμπέτσος), Μίλερ (67′ Κόπερβιλ), Βουό, Μπλάνκο (86′ Παπαδάκης).