Τρία δικά μας παιδιά, Τζωρτζινάκης, Καφετζής, Τσιλεδάκης στην ΠΑΕ!

Τίποτε λιγότερο από μεγάλη υπερηφάνεια, τίποτε λιγότερο από άκρατη συγκίνηση για τα παιδιά που, σχεδόν πατούσαν τα σορτσάκια τους όταν ήρθαν στον σύλλογό μας και πια ανδρώθηκαν μέσα από τα τμήματα “under”, όντες έτοιμοι να συνεισφέρουν ως ίσοι προς ίσους σ’ ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Football League.

Στέλιος Τζωρτζινάκης, Βασίλης-Κωνσταντίνος Καφετζής και Σήφης Τσιλεδάκης πέρασαν με το… σπαθί τους την κερκόπορτα της ΠΑΕ. “Σιδεροκέφαλοι’!


Τους ποδοσφαιριστές παρουσίασε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης

Η ανακοίνωση:
“Με μεγάλη περηφάνεια αλλά και συγκίνηση, η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την αναβάθμιση από τα τμήματα “under” στην ΠΑΕ, τριών παιδιών του συλλόγου, Στέλιο Τζωρτζινάκη, Βασίλη-Κωνσταντίνου Καφετζή και Ιωσήφ Τσιλεδάκη.

Πρόκειται για παιδιά -όλοι τους μαθητές λυκείου- που έχουν όλα τα εχέγγυα να πετύχουν.

Η δική τους στιγμή έφτασε και οι ευχές όλων μας, τούς συνοδεύουν προκειμένου να κάνουν την ποδοσφαιρική καριέρα που επιθυμούν….”

Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα…

Στέλιος Τζωρτζινάκης

“Ο Στέλιος Τζωρτζινάκης διακρίθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στα αντρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ ενώ ξεχώριζε εδώ και χρόνια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Πρόκειται για επιθετικό ποδοσφαιριστή που χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια με μεγάλη δεινότητα στο σκoράρισμα.

Ο Στέλιος έχει γεννηθεί στις 9/4/2003 στο Ρέθυμνο, έχει ύψος 1.79μ. και αποτελεί γέννημα-θρέμα της ομάδας μας.”

Στ. Τζωρτζινάκης: “Αυτοπεποίθηση και απαιτήσεις”

Ο νεαρός επιθετικός με μετρημένο ύφος, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στη μεγάλη ομάδα της Επισκοπής. Είναι μια πρόκληση για μένα να μπορέσω να αναβαθμίσω το ποδόσφαιρο που θέλω να παίξω και να μπορέσω μέσα από τις προπονήσεις, κάποια στιγμή, να αγωνιστώ.

Είναι όμορφο να παίζεις ποδόσφαιρο ανάμεσα σε τόσο καλούς συμπαίκτες γεγονός που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου αλλά και τις απαιτήσεις που θα έχουμε στη νέα χρονιά.”

 

Βασίλης-Κωνσταντίνος Καφετζής

Ο Βασίλης Καφετζής είναι 16 χρονών και ενός μήνα (έχει γεννηθεί στις 30/8/2004 στο Ρέθυμνο και έχει ύψος 1.77μ..

Αγωνίζεται ως ακραίος μπακ-χαφ, είναι αριστεροπόδαρος και το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τον Άρη Ρεθύμνου. Το 2017 πήρε μεταγραφή ερχόμενος στην ομάδα μας και στα τμήματα της “under”. Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία όπως και των άλλων δύο παιδιών και, δικαιωματικά πήρε το χρίσμα για την ΠΑΕ.

Β. Καφετζής: “Να που ήρθε η στιγμή…”
Ο Βασίλης Καφετζής έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και το δείχνει, είτε στο γήπεδο, είτε με τα λόγια… “Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για τον εαυτό του να πάρω την πρωτοβουλία πριν από 3 χρόνια να έρθω στην Επισκοπή η οποία, από τότε είχε μεγάλες βλέψεις ως ομάδα. Να, που ήρθε στιγμή της διάκρισης τόσο για την ομάδα μου όσο και για μένα.
Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη όλων για να μπορέσει, τόσο η ομάδα όσο και εγώ να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.


Τους Τζωρτζινάκη, Καφετζή και Τσιλεδάκη, “συνόδευσε” στις υπογραφές η Αντιπρόεδρος της ομάδας “under” κα Εύη Βουτσίδη

 

Ιωσήφ Τσιλεδάκης

Ο Σήφης Τσιλεδάκης μπήκε κατευθείαν στο πνεύμα του συλλόγου. Από την πρώτη στιγμή… Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, είναι αριστεροπόδαρος και μετράει κι εκείνος μια σταθερά ανοδική πορεία.

Είναι γεννημένος στα Χανιά στις 20/7/2004, έχει ύψος 1.81μ. και μπορεί να εγκλιματίζεται εύκολα αφού έχει περάσει έστω και σε μικρή ηλικία από ακαδημίες όπως, ο Αστέρας Ρεθύμνου, ο Ολυμπιακός Ρεθ. και το Ρέθυμνο FC.

Ι. Τσιλεδάκης: “Ευγνώμων που μου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία”

Και ο Σήφης στο ίδιο ύφος με τα άλλα παιδιά τόνισε το πόσο επιθυμεί να δουλέψει σε εντελώς νέα πρότυπα… “Είμαι ευγνώμων που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία.Έχω πολλή όρεξη για να βιώσω μια νέα εμπειρία. Ήδη μπορώ και κατανοώ τον τρόπο που δουλεύει μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ευχαριστώ, τη διοίκηση, ευχαριστώ το προπονητικό τιμ για την επιλογή και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα.”