Το βαρύ 0-3 στο Επισκοπή – Προοδευτική δεν λέει όλη την αλήθεια…

Μία νέα ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”, αυτή τη φορά από την Προοδευτική με σκορ 0-2.

Παρ’ ότι η εικόνα της ομάδας μας, σε καμία περίπτωση δεν προδίκαζε αυτό το αποτέλεσμα, η Επισκοπή μας, είναι αναγκασμένη να κοιτάξει και πάλι τί έφταιξε και τί αγωνιστικά λάθη έγιναν. Γιατί η ομάδα μας αυτό φροντίζει να κάνει.

… Γιατί κοιτάζοντας προσεκτικά κάποιος το ματς, δεν βρίσκει διαφορές με τους παίκτες της Προοδευτικής που είχαν το άγχος της επικράτησης. Μάλιστα, τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την έχει η Επισκοπή στο 23′ με τον Αμπαφού.

Έρχεται όμως αυτό το 0-1 στο 43′, γκολ το οποίο προέρχεται από ένα απευθείας χτύπημα φάουλ, παράβαση που δεν υπήρξε ποτέ. Μάλιστα από αυτή την εξέλιξη, δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα ο Βουκελάτος και με τη δεύτερη εκτέλεση, ο Μπόρχες σκόραρε. Λίγο μετά, στο β’ ημίχρονο και αρκετά νωρίς (65′) αποβάλλεται ο επιθετικός της ομάδας μας με δεύτερη κίτρινη.

Στο 80′ ακυρώνεται και γκολ της ομάδας μας από την προσπάθεια του Αμπαφού (υποστήριξε ο κ. Τσολακίδης, ο βοηθός ότι η μπάλα πέρασε εκτός γηπέδου). Τί άλλο δηλαδή να γίνει για να χάσει η ομάδα μας;

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και δεν αφορούν τα παιδιά της Προοδευτικής που έκαναν στο γήπεδο τη δική τους μεγάλη προσπάθεια.

Το ματς:
Η πρώτη τελική ανήκει στην ομάδα μας στο 8′ με το σουτ του Βουκελατου να κοντράρει και να καταλήγει  κόρνερ

Στο 21′ το σουτ του Νικολή από τη γωνία της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα μας στο 23′ με τον Βουκελάτο τριπλάρει σα σταματημένο έναν αντίπαλό του και να κόβει παράλληλα τη μπάλα εκεί όπου ο Αμπαφού από τα 2μ. σούταρε ουσιαστικά πάνω στον Αστρά που μπλόκαρε.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 43′ ο Μπόρχες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Βάτζιου που πετάχτηκε αλλά για λίγο δεν κατάφερε να αποσοβήσει το τέρμα. (Ο 20χρρονος πορτιέρε έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας  μας αλλά και στη SL2 σήμερα Παρασκευή (19/5)).

Στο β’ ημίχρονο όλα κρίθηκαν μέσα σε δύο λεπτά. Στο 63′ με το δεύτερο τέρμα του Μπόρχες και δύο λεπτά αργότερα όταν ο Βουκελάτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 49′ ο Μπόρχες πέρασε μια κάθετη μπαλιά στον Μάντιτς ο οποίος θέλησε με συρτό σουτ να νικήσει τον Βάτζιο όμως ο νεαρός πορτιέρε της ομάδας μας απέκρουσε.
Στο 51′ από λάθος της άμυνάς μας, ο Μάντιτς μπήκε απειλητικά μέσα στην περιοχή όμως ο Βάτζιος τον ανέκοψε σωτήρια.
Στο 53′ από τη σέντρα του Σταθόπουλου ο Τζωρτζινάκης δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Καλός συνδυασμός των Κούτσια, Βουκελάτου στο 54′ και σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή το οποίο πέρασε με δύναμη άουτ.

Στο 55′ από το κόρνερ του Μπόρχες, ο Πότσι έπιασε την κεφαλιά με τον Βάτζιο να μπλοκάρει.

Στο 58′ το μακρινό σουτ του Σταθόπουλου μπλόκαρε ο Αστράς.

ΓΚΟΛ! 0-2: Στο 63′ η μπάλα χάθηκε από την ομάδα μας λίγο κάτω από το κέντρο, ο Μπόρχες διέσχισε αρκετά μέτρα και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Βάτζιου.

ΓΚΟΛ! 0-3: Στο 85′ το πολύ δυνατό σουτ του Ευθυμίου έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ παρά την απέλπιδα προσπάθεια του Βάτζιου.

Στο 92′ το φοβερό σουτ του Λέκα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αστράς.

Η διαιτησία: Ανδριανός, Οικονόμου (Αχαΐας), Τσολακίδης (Αθηνών) – 4ος Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων). Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε (δύο κίτρινες στο 42′ και στο 65′) ο Βουκελάτος. Την κίτρινη αντίκρισε ο Τσιλεδάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Βάτζιος, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης (87′ Μπερικάκης), Παπαδόπουλος, Τσιλεδάκης (77′ Λέκα), Αμπαφού (87′ Καφετζής), Κούτσιας, Σταθόπουλος (87′ Αραμπατζής), Βουκελάτος Τζωρτζινάκης (60′ Εμπουέλε).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Νικολής (63′ Σίνγκ), Χατζηδήμπας, Πότσι, Πίσσας, Καπνίδης (67′ Ευθυμίου), Μεγαρίτης, Μάντιτς (85′ Παντελίδης), Νταβιώτης (85′ Καραγκούνης), Αλιμπέ (6′ λ.τ. Μπόρχες).