Τη 2η θέση οι Κ16 στο τουρνουά “2ο Rethymno Easter Cup”

Την άκρως τιμητική 2η θέση έλαβε η Επισκοπή μας στο ποδοσφαιρικό τουρνουά 2o Rethymno Easter Cup που διοργάνωσε η σχολή του Ολυμπιακού Ρεθύμνου με τη συνεργασία του δήμου Ρεθύμνου με ειδικό συνεργάτη τον Αστέρα Ρεθύμνου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο προπονητής Παντελής Μπερικάκης παρουσίασε μία ολοκαίνουρια ομάδα με παιδιά της γύρω περιοχής που, επί της ουσίας, έδωσαν το “παρών” για πρώτη φορά έστω και σε ανεπίσημους αγώνες και πραγματικά έθελξαν με τις επιδόσεις τους.

Τα αποτελέσματα
… Γιατί το ξεκίνημα μπορεί να ήταν πολύ “μουδιασμένο” (ήττα με 6-1 με την ΕΑΠ να καταλαμβάνει την 1η θέση) όμως η συνέχεια ήταν άκρως αξιοπρόσεκτη.
Οι παίκτες επικράτησαν με 5-4 τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου ενώ σπουδαία νίκη ήταν και το 2-0 επί του Αστέρα Ρεθύμνου. Στον τελευταίο αγώνα απέναντι στο Λίντο ήρθε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε από μία νέα πειστική νίκη με 3-1.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την Επισκοπή μας ήταν οι: Καραδάκης, Λενγκεγκάι, Μπεχάρι, Χατζίου, Αλμπιόν, Νιώρας, Τσιλεδάκης, Λέσι, Τουπαδάκης Α., Τουπαδάκης Κ., Δασκαλομαρκάκης, Καυκαλάς, Τζαγκαραλεξάκης Σ. και Αγγελάκης.

* Για να δείτε την πορεία των αγώνων (αποτελέσματα) αντιγράψτε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://rethymnoeastercup.goaly.eu/tournament/phase/team/12/60/95

Π. Μπερικάκης: “Αισιόδοξο ξεκίνημα”
Μετά από αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα ο προπονητής της ομάδας μας κ. Μπερικάκης τόνισε: “Πρόκειται για εντελώς καινούρια παιδιά στην πλειοψηφία τους όπου τα κατάφεραν να επιβληθούν των περισσοτέρων αντιπάλων τους.
Και ξέρετε, δεν είναι τα αποτελέσματα αλλά το ποδοσφαιρικό τους θράσος. Μέσα σε μόνο λίγες ημέρες κατόρθωσαν και κατάλαβαν τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να παίζουμε. Φυσικά ο δρόμος είναι μακρύς αλλά αυτό είναι ένα πολύ αισιόδοξο ξεκίνημα”