Θανάσης Κώτσιος… Ένας Ρεθεμνιώτης στην Επισκοπή μας!

Θανάσης Κώτσιος

Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Ημ. γέννησης: 18/1/2002
Ύψος: 1.83μ.
Εθνικότητα: Ελληνική
Πόδι: Δεξής
Προηγ. ομάδες: ΕΑΠ, ΑΕΚ Β’

 

 

Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Θανάση Κώτσιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 20χρονος είναι κεντρικός αμυντικός και έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο στις 18/1/2002. Έχει ύψος 1,83μ., είναι γρήγορος και φέρελπις αμυντικός.
Ο Θανάσης Κώτσιος προέρχεται από το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο έχοντας αναδυθεί από τις ακαδημίες της ΕΑΠ η οποία ανήκε στο δίκτυο της ΑΕΚ FC development.
Από τα 17 του χρόνια πέρασε τα διαδοχικά trials και ενσωματώθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί εξελίχθηκε γρήγορα όπου πέρυσι ανήκε στην ΑΕΚ Β’ έχοντας 1 συμμετοχή στην SL2.
Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Θ. Κωτσιός: “Είναι ευκαιρία για μένα και για όλα τα παιδιά…”
Ο Θανάσης Κώτσιος με το που ήρθε στην ομάδα μας έδειχνε πολύ ευχαριστημένος δηλώνοντας με υπευθυνότητα: “Είμαστε ένα καλό ρόστερ όπως έχω αντιληφθεί και αυτό που θέλω εγώ αλλά και όλοι οι νέοι συμπαίκτες μου είναι μην δώσουμε μάχη για την παραμονή αλλά να πάμε τον σύλλογο ακόμα πιο ψηλά.
Το κλίμα φαίνεται από την αρχή ότι θα είναι καλό.
Εγώ θέλω από την μεριά μου να παίξω όσο πιο πολλά παιγνίδια μπορώ και φυσικά να σκοράρουμε ως ομάδα πολλά γκολ στους αγώνες.
Είναι ευκαιρία που μια ομάδα όπως η Επισκοπή βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είναι ευκαιρία για όλα τα παιδιά όπως εγώ που κατάγομαι από το Ρέθυμνο να κάνουμε τα πάντα για να καθιερωθούμε σ’ αυτόν τον σύλλογο. Ελπίζω φυσικά να βοηθήσει και ο κόσμος αυτή την προσπάθεια.”

* Τον ποδοσφαιριστή παρουσίασε τόσο ο προπονητής της ΠΑΕ κ. Γουίλαρντ όσο και ο πρόεδρος της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε (Εν. Ατσ. Πρινέ), κ. Νίκος Βερνάδος