Στην Επισκοπή μας και ο Δημήτρης Τάτσης

Δημήτρης Τάτσης

Θέση: Αριστερός μπακ
Ημ. γέννησης: 28/3/2000
Ύψος: 1.78μ.
Εθνικότητα: Ελληνική
Πόδι: Αριστερός
Προηγ. ομάδες: ΠΑΣ Γιάννινα Κ17-Κ19, Σούλι Παραμυθιάς, Αχέρων Καλανακίου, Διαγόρας.

 

Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τάτση για ένα έτος. Ο 22χρονος έχει γεννηθεί στην Πάτρα στις 28/3/2000 και έχει ύψος 1,78μ., Ο Τάτσης είναι αριστερός μπακ, είναι γρήγορος και γενικότερα ένας ποδοσφαιριστής γεμάτος θέληση για διάκριση.

Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στον ΑΣ Πήγασο, έπειτα στις Ελπίδες Ιωαννίνων και από εκεί μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κ17 φτάνοντας να παίξει ως και στην Κ19. Επαγγελματικό συμβόλαιο έκανε στον Διαγόρα όπου πέρυσι ήταν από τα βασικά στελέχη της ροδίτικης ομάδας παίζοντας σε 27 αγώνες πρωταθλήματος SL2 και σε 2 αγώνες στο κύπελλο Ελλάδας.

Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

 

Δ. Τάτσης: “Μέρος μιας πολύ καλής ομάδας”
Ο Δημήτρης Τάτσης με το που ήρθε στην ομάδα μας έδειχνε πολύ ευχαριστημένος δηλώνοντας με υπευθυνότητα: “Νιώθω πολύ καλά που θα βρίσκομαι στο Ρέθυμνο να παίξω για λογαριασμό της Επισκοπής. Μια ομάδα που πέρυσι εντυπωσίασε από ένα σημείο κι έπειτα.
Θέλω να είμαι μέρος μιας πολύ καλής ομάδας και φυσικά μιας ανάλογης χρονιάς. Ελπίζω να πάνω όλα καλά, να έχουμε υγεία και να πραγματοποιήσουμε κάθε στόχο που θα θέσουμε εξ αρχής.”