Στ. Τζωρτζινάκης: “Να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα…”

Το τελευταίο ματς εντός έδρας για φέτος (σ.σ. το προγραμματισμένο ματς της 30ης αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο δεν θα διεξαχθεί λόγω αποχώρησης της ηρακλειώτικης ομάδας από το πρωτάθλημα) φτάνει και δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα (Κυριακή 4/5, 17.00 στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.
Για την Επισκοπή μας, αυτός ο αγώνας είναι πολύ διαφορετικός. Μπορεί ο στόχος φέτος να χάθηκε όμως υπάρχουν άλλοι επί μέρους σκοποί για τους οποίους πασχίζει, τόσο το προπονητικό τιμ όσο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, όπως, η αγωνιστική αξιοπρέπεια της ομάδας μέχρι τέλους στη SL2 και φυσικά η ανάδειξη των δικών μας παιδιών.

Ένας ποδοσφαιριστής λ.χ. που έχει βγει από τα σπλάχνα της Επισκοπής είναι ο Στέλιος Τζωρτζινάκης. Ο 20χρονος στράικερ ψάχνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Επισκοπής μας στη SL2 (βασικά το πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ).


Ας δούμε τί αναφέρει για το παιγνίδι της Κυριακής:  “Η Κηφισιά είναι ίσως η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας, με πλούσιο ρόστερ και με ξεκάθαρο στόχο τον πρωταθλητισμό.
Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε κάθε ματς. να παίζουμε επιθετικά. Παίζουμε πάντοτε για τη νίκη ασχέτως αν δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Εμείς ως Επισκοπή, ξέρουμε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά αν τα είχαμε κάνει πιο εύκολα πριν από τέσσερις-πέντε μήνες. Με τον κ. Ανυφαντάκη νιώθουμε πολύ καλύτερα, παίζουμε πιο ελεύθερα αλλά δεν προλάβαμε να σώσουμε τη χρονιά.
Για μας είναι πολύ μεγάλο ζήτημα να μπορούμε να έχουμε συμμετοχές (σ.σ. μετράει ήδη 18 φετινές) αλλά και να πρωταγωνιστούμε ως μονάδες, γιατί όχι;
Και ‘γω και τα άλλα παιδιά που προέρχονται από την Επισκοπή, θεωρώ ότι μπορούμε και ανταποκρινόμαστε στους ρόλους που μας αναθέτει ο προπονητής μας αλλά η χρονιά από μόνη της είναι πολύ δύσκολη για να μοιάζει όλο αυτό ιδανικό (να παραμείνουμε στην κατηγορία, να παίζουμε με λιγότερη πίεση κ.α.).
Πιστεύω όμως ότι η Επισκοπή θα είναι εδώ και στο εγγύς μέλλον και εμείς δίπλα της για να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε”.

Ον/νυμο: Στέλιος Τζωρτζινάκης
Ημ. γέννησης: 9/4/2003
Τόπος γέννησης: Ρέθυμνο
Θέση: Επιθετικός
Ύψος: 1.79μ.
Αρ. φανέλας: 20