Σκληρός αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδας στα πέναλτι / ΑΟΑΝ – Επισκοπή 4-3 (κ.α. 0-0)

Δυστυχώς ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας μοιάζει να μην ταιριάζει στην ομάδα μας η οποία αποκλείστηκε από τον ΑΟΑΝ στα πέναλτι με σκορ 4-3. Στην 120λεπτη διάρκεια δεν μπόρεσε καμία ομάδα να φτάσε σε σκορ (0-0) κι έτσι ακολουθήθηκε η ψυχοφθόρος διαδικασία.
Ήταν ένα παιγνίδι που είχε καλά και μέτρια διαστήματα και που όταν η ομάδα μας από τη μέση του β’ ημιχρόνου κι έπειτα έδειχνε καλύτερη δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο για να νικήσει τον Γιαγκιόζη.

Στο 87′ ο Κρίκλοου είχε σουτ στο δοκάρι του Γιαγκιόζη ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στη διαδικασία… Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα δύο πέναλτι (Σταθόπουλου και Εμπουέλε τα μπλόκαρε).

Το ματς:
Στο 24′ ο Καλογεράκης απέκρουσε το σουτ του Πλουσή. Στην επαναφορά το σουτ του Μελισσόπουλου πέρασε άουτ.
Στο 43′ σουτ του Πλουσή δίπλα από το “Γ”.
Στο 44′ το συρτό σουτ του Κίτο πέρασε λίγο άουτ.
Στο 45′ το νέο συρτό σουτ του Πλουσή πέρασε λίγο έξω.
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η κάθετη μπαλιά του Μηνά πέρασε στον Μελισσόπουλο με τον φορ του ΑΟΑΝ να σουτάρει στο δοκάρι του Καλογεράκη.

Το β’ ημίχρονο
Στο 70′ ένα σουτ μετά από πολύ ώρα -και πάλι από τον Πλουσή- πέρασε άουτ.
Στο 79′ η ομάδα μας “ξετύλιξε” μια πολύ καλή επιθετική προσπάθεια με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει από αριστερά και να βγάζει μια σέντρα, η μπάλα έφτασε στα καρέ του ΑΟΑΝ όμως η προβολή που έκανε ο Βουκελάτος δεν ήταν η ιδανική στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 87′ από την όμορφη προσωπική ενέργεια του Κέιν Κρίκλοου και το σουτ που έκανε στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο κάθετο δοκάρι του Γιαγκιόζη.

Η παράταση
Στην ημίωρη παράταση δεν είχαμε κάποια σπουδαία ευκαιρία στο α’ ημίχρονο. Οι ομάδες έδειξαν πιο προσεκτικές με τον ΑΟΑΝ να “μαζεύεται” σχετικά πίσω αποφεύγοντας το λάθος.
Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η ομάδα μας είχε αντιμέτωπο και τον χρόνο…

Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με το διαγώνιο σουτ του Βουκελάτου στο 113′ να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η διαιτησία: Κουκουράκης, Κομισοπούλου, Μαρκετάκης (Χανίων) – 4ος Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Χανίων).
ΑΟΑΝ (Σκύβαλος Μ.): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Τσανάι (11′ λ.τ. Χύσι), Γωνιωτάκης, Φουκαράκης, Ζέλιος (110′ Νοκάι), Κίτος (105′ Κουτούζος, 118′ λ.τ. Γκρεμός), Μηνάς (60′ Τζιλάι), Μπαράτα, Μελισσόπουλος.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γουίλαρντ): Καλογεράκης, Κεφαλάς, Λάμτσε, Πολίτης, Κούτσιας (65′ Βουκελάτος), Σκεντεράι, Σαμουρκασόβι, Κρίκλοου, Χοβανισιάν (65′ Παπαδόπουλος), Σταθόπουλος, Εμπουέλε.

Τα πέναλτι:
Σαμουκασόβι 1-0 – Μελισσόπουλος 1-1
Σταθόπουλος (απέκρουσε ο Γιαγκιόζης) – Μπαράτα 1-2
Εμπουέλε (απέκρουσε ο Γιαγκιόζης -Χύσι 1-3
Πολίτης 2-3 – Δολαψάκης (απέκρουσε ο Καλογεράκης)
Σκεντεράι 3-3, Φουκαράκης 3-4