Σ. Παπαβασιλείου: “Θα ψάξουμε σε επόμενα παιγνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε”

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Σάκης Παπαβασιλείου και ο αριστερός μπακ-χαφ Αλέξης Κούτσιας.
Αμφότεροι τόνισαν ότι είναι σκληρό να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες…
“Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιγνίδι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι εντάσεις, οι αψιμαχίες, ο ρυθμός ήταν πολύ έντονα στοιχεία. Όσος κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις δύο ομάδες, αποχώρησε πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που άφησαν και οι δύο.
Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε έναν αντίπαλο που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στον θεσμό της SL2. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιγνίδι. Ο αντίπαλος είχε μια φλύαρη κυκλοφορία στο α’ ημίχρονο όμως τακτικά δεν κινδυνεύσαμε.
Στο β’ ημίχρονο πήραμε μέτρα, δώσαμε ρυθμό στο ματς, με δεδομένο ότι και ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Θεωρώ ότι στο τέλος θα έπρεπε να είμαστε εμείς αυτοί που θα μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.
Αυτή είναι όμως η μοίρα του ποδοσφαίρου, με μια φάση το 94′ ισοφαριστήκαμε και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι, να δουλέψουμε καθημερινά, τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας, να τους πάρουμε σε επόμενο ματς.

Τα παιδιά άφησαν μόνο θετική εικόνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Έναν αντίπαλο που έχει μεγάλο ρόστερ, που κατεβάζει από την α’ ομάδα ποδοσφαιριστές. Μόνο αισιοδοξία και δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μας αφήνει η προσπάθεια των παιδιών. Τα παιδιά έδωσαν όλα τα ψυχικά τους αποθέματα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς αλλά στο τέλος δεχθήκαμε την ισοφάριση…”

Ο ομόλογός του από τον Ολυμπιακό Β’ Γιάννης Οκκάς δεν έκανε δηλώσεις παρά μόνο όταν είναι για τις ανάγκες της ΕΡΤ.

Αλ. Κούτσιας:Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Σκοράραμε στο 90′ και δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 94′. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και στον βαθμό που έπρεπε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλές φάσεις στη διάρκεια του αγώνα όπως και εμείς. Στο σημείο που βάλαμε το τέρμα, έπρεπε να το κρατήσουμε αλλά το ματς τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Ήταν μια άτυχη φάση για μας την οποία θα πρέπει να αποφεύγουμε στα επόμενα ματς.
Δεν μπορώ να βάλω στην ομάδα μας βαθμό ετοιμότητας…. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάναμε ό,τι περνούσε από τα… πόδια μας για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν έγινε αυτό αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κατεβάσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε γιατί έρχονται πολλά και δύσκολα παιγνίδια.”