“Παρών” στο Δ.Σ. της SL2 ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης

Σε μια σειρά από αποφάσεις προχώρησε το Δ.Σ. του σημερινής (18/7) προγραμματισμένης συνάντησης στη Super League2.

Σε μια συνάντηση όπου ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μιχάλη Νικολιδάκη, αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στις 31/8 ενώ προτάθηκε η σέντρα να δοθεί στις 11/9.

Επίσης, στη λίγκα φυσικά και συζητήθηκε το οικονομικό κομμάτι όπου απασχόλησε όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων έντονα εξ ου και η δυσαρέσκεια εκ μέρους τους για την κατάσταση η οποία κωλυσιεργεί.

Δήλωσε συμμετοχή η Επισκοπή μας
Παράλληλα, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση όσον αφορά την προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα από τις 18/7 στις 21/7. Ο σύλλογός μας υπέβαλλε άμεσα τη συμμετοχή του καταβάλλοντας το απαιτούμενο ποσό όπως προβλέπουν οι διατάξεις του νόμου.

Τέλος, από τα παρευρισκόμενα μέλη, ένα θέμα που συζητήθηκε ήταν το περιεχόμενο της νέας προκήρυξης του πρωταθλήματος και ό,τί αυτό θα αναγράφει σχετικά με τους προβιβασμούς και τους υποβιβασμούς.

Η λίγκα αποφάσισε να προβιβαστούν άμεσα οι δύο πρωταθλητές των ομίλων και μία μέσω μπαράζ. Παράλληλα θα υποβιβάζονται 4 ομάδες  από κάθε όμιλο (σύνολο 8) και θα προβιβάζονται στη SL2 από τη Γ’ Εθνική 4 ομάδες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
1. Β Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρήστος Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά).
2. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2022 ενώ ημερομηνία έναρξης παραμένει η 11η Σεπτεμβρίου 2022
3. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της, η SL2 αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριληφθεί η άνοδος 2+1 ΠΑΕ και ο υποβιβασμός τεσσάρων (4) ΠΑΕ από κάθε όμιλο.
4. Ορίστηκε επιτροπή που θα ολοκληρώσει το θέμα της σύμβασης με την ΕΡΤ, αποτελούμενη από το Προεδρείο του Δ.Σ.(κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη και Πρίτσα) και τους κ.κ. Καζία (ΠΑΕ Πανσερραϊκός), Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Ροκάκη (ΠΑΕ Χανιά).
5. Ομόφωνα αποφασίστηκε να στηριχθεί το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας λόγω της ολιστικής μελέτης αλλά οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περαιτέρω διευκρινήσεις που αφορούν σε οικονομικό σκέλος κ.α.”