Προπονητής φυσικής κατάστασης ο Κομνηνός Μπατζάκας

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου, Κομνηνό Μπατζάκα. Πρόκειται για απόφοιτο της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ο Κ. Μπατζάκας που έχει γεννηθεί στις 24 Απριλίου του 1998 στη Μυτιλήνη εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας δίπλα στον κ. Μανώλη Παπαματθαιάκη και στον κ. Βαγγέλη Κερεντζή.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη “φυσιολογία της άσκησης και προπονητική”. Επίσης έχει πιστοποιηθεί από προγράμματα όπως «Προπονητική επιβάρυνση και φυσική κατάσταση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», “Sports Data Analyst” και «FIFA 11+, F-Marc Injury Prevention Program». Ακόμη είναι και είναι κάτοχος UEFA B’ και UEFA D’.
Το νέο μέλος του τεχνικού μας επιτελείου έχει λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια, ενώ έχει κάνει επιστημονικές παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.
Ο Κ. Μπατζάκας παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει εργαστεί σε συλλόγους όπως το 2019-20 στην ΑΣ Πράσινη Ακαδημία Ποδοσφaίρου Παναθηναϊκός Κομοτηνής ως προπονητής Κ10 και Κ12.
Το 2020-21 ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης στον Αιγεύς Πλωμαρίου και το 2021-22 στον Αιολικό Μυτιλήνης. Τη περσινή σεζόν διετέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης στην Α.Ε. Ερμιονίδας.”

Κ. Μπατζάκας: “Πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική η Επισκοπή”
Ο νέος γυμναστής της ομάδας μας ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: “Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την άριστη προσέγγιση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.
Στην επιλογή μου έπαιξε σημαντικό ρόλο το όνομα της ομάδας καθώς η Επισκοπή είναι δυνατό “brand” και πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική.
Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”