Προπόνηση στο “Π. Βαρδινογιάννης”… Το ντέρμπι έρχεται…

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” ξεκίνησε η σημερινή μέρα (8/3) για την ομάδα μας. Ο προπονητής μας, Γιώργος Κόλτζος εκγύμνασε τους ποδοσφαιριστές αφού προηγουμένως είχαν συγκεντρωθεί όλοι στην αίθουσα προβολών βίντεο για να περάσουν από “βιντεοθεραπεία”.

Προπόνηση δεν έκανε ο Αναστάσης Χουρδάκης που αντιμετωπίζει μία μικρή θλάση στον αριστερό δικέφαλο ενώ ο Γιάννης Μεσσήνης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Προοδευτική (10/3, 15.00) καθώς έχει δεχθεί 6 κίτρινες κάρτες.

Μ. Μπατζέλης: “Είναι ντέρμπι αλλά είμαστε καλά και θα το δείξουμε στο γήπεδο”

Για την κρίσιμη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής μίλησε το μεταγραφικό απόκτημα της Επισκοπής μας του περασμένου Ιανουαρίου, ο Μιχάλης Μπατζέλης. Ο νεαρός στόπερ λοιπόν είπε τα πράγματα ως έχουν: “Είναι ένα ντέρμπι, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση. Και οι δύο ομάδες αναζητούν τους τρεις βαθμούς.

Πιστεύω ότι είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στο τρίποντο. Και το θέλουμε για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν χάνεται τίποτα σε περίπτωση κακού αποτελέσματος όμως εμείς θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Είμαστε αρκετά καλά και θέλω να πιστεύω ότι αυτό το πρόσωπο θα δείξουμε και μέσα στο γήπεδο την προσεχή Κυριακή.”