Προπονήσεις και στο βάθος τελικός κυπέλλου ΕΠΣΡ

Το Πάσχα πέρασε, οι προπονήσεις όμως μένουν… Η ομάδα μας συνεχίζει να τρέχει ακόμα και τώρα παρ’ ότι βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν καθώς έχει μία πολύ μεγάλη υποχρέωση να επιτελέσει.
Να παρουσιαστεί στον τελικό του ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” και να τον κατακτήσει απέναντι στον πρωταθλητή ΕΠΣΡ Ρεθυμνιακό, αυτό το Σάββατο 11/5 στις 17.15.

Η ομάδα μας επιστρέφει στο κορυφαίο σκαλί της εν λόγω διοργάνωσης μετά το 2019 όταν είχε αναδειχθεί κυπελλούχος ΕΠΣΡ (είχε κερδίσει την ΑΕΜ με 2-1).
Από τότε βέβαια, ακολούθησαν τα χρόνια της ανέλιξης με την ομάδα μας να κατακτά το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική,

Π. Καραντάθας; “Έχουμε ακόμα έναν στόχο”
Για το συγκεκριμένο παιγνίδι μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας, Παναγιώτης Καραντάθας:

“Μετά την απογοήτευση με την πτώση της ομάδας μας από τη Γ’ Εθνική, ο μόνος στόχος που μας έμεινε είναι ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΡ.
Έτσι κι αλλιώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό και πρόκειται άλλωστε για μία σπουδαία διοργάνωση όπου πλην την κατάκτηση του τροπαίου, θα βγάλει τον σύλλογο στο κύπελλο Ελλάδας.

Έχουμε την υποχρέωση ως Επισκοπή να κυνηγήσουμε έναν τίτλο μέσα από μία χρονιά που δεν μας πήγαν όλα καλά. Τα παιδιά θα βοηθηθούν από αυτό στο εγγύς αλλά και το απώτερο μέλλον.

Συνάμα στο τέλος, ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς όπου θα το ευχαριστηθούν όλοι. Τα υπόλοιπα και το τί ταμείο θα κάνουμε θα μπορούμε να τα πούμε μετά το τέλος της σεζόν.

* Η σημερινή προπόνηση (Πέμπτη 9/5) έχει προγραμματιστεί για τις 15.00 στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ. Η αυριανή θα γίνει πρωινή ώρα (11.00πμ) όμως δεν είναι βέβαιος ο τόπος όπου αυτή θα διεξαθεί (Γάλλου ή Τσεσμές) λόγω της βροχόπτωσης η οποία αναμένεται.