ΠΑΕ Επισκοπή: Επισκέψεις στα γραφεία των κ.κ. Ξανθού, Δουλουμπέκη

Διαδοχικές επισκέψεις στους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από την περιφέρεια Ρεθύμνου κ.κ. Ανδρέα Ξανθό και Θεόδωρο Δουλουμπέκη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Επισκοπής.
Συγκεκριμένα, συναντήσεις με τους δύο υποψηφίους είχε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μιχάλης Νικολιδάκης και η υπεύθυνη γραφείου γενικής διεύθυνσης κα Εύη Βουτσίδη.
Την πρώτη μέρα, η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον κ. Θεόδωρο Δουλουμπέκη (βλ. σχετ. φωτό κάτω) και τη δεύτερη με τον κ. Ανδρέα Ξανθό (φωτό πάνω).

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νικολιδάκης ενημέρωσε για το πως έχουν τα πράγματα στην SL2 σχετικά με το “ψαλίδισμα” της καταβολής χρημάτων του στοιχήματος από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, για τη διακοπή στην οποία προσέφυγαν οι ομάδες του πρωταθλήματος της Super League2 καθώς και για το ότι οι ομάδες καταχρεωμένες βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στο τέλμα μετά τις παραπάνω περικοπές.

Αμφότεροι οι κ.κ. Ξανθός, Δουλουμπέκης έδειξαν να κατανοούν το πρόβλημα και ενημέρωσαν άμεσα τον τομεάρχη αθλητισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, τον κ. Αθανάσιο Μωραΐτη ο οποίος καλεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού να απαντήσει για ποιους λόγους προχώρησε, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, σε αυτές τις μεγάλες περικοπές στα ποσά της επιχορήγησης των ομάδων από τα έσοδα της φορολόγησης του «Στοιχήματος (260.000 ευρώ σε 70.000 ευρώ) και ποιές προθέσεις έχει για την άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League 2.
Τη σχετική ερώτηση συνυπέγραφαν ακόμα 19 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.