Ο Τάσος Τριαντάφυλλος νέος γενικός αρχηγός στην ομάδα μας

Ένας πολυταξιδεμένος άνθρωπος στον χώρο του αθλητισμού, επιστρέφει έπειτα από ένα break δύο ετών και δοκιμάζει να μπει σε άλλα παπούτσια διανύοντας πλην όμως, για μια ανάλογη διαδρομή ανακαλύπτοντας νέους ορίζοντες. Ο ίδιος το βλέπει σαν μια πρόκληση γι’ αυτό και αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του… Για τον απλούστατο λόγο ότι ξέρει το αντικείμενο. Η ανακοίνωση:

“Άλλος στίβος, άλλη κουλτούρα αλλά ο ίδιος είναι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στο έπακρο όπως έκανε μέχρι σήμερα μέσα από τον χώρο του μπάσκετ.
Ο Αναστάσιος Τριαντάφυλλος που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο μπάσκετ, διετέλεσε επί δεκαετίες ως τεχνικός διευθυντής, τιμ μάνατζερ, τζένεραλ μάνατζερ σε κορυφαίο επίπεδο (A1 της basket League με το Ρέθυμνο Aegean που τα τελευταία χρόνια είχε μετονομαστεί σε Ρέθυμνο Cretan Kings).
Τον Τάσο Τριαντάφυλλο ως τον νέο μας γενικό αρχηγό λοιπόν ανακοινώνουμε σήμερα Παρασκευή 17/9 και τον καλωσορίζουμε με τις πιο θερμές ευχές μας για μια κοινή, σπουδαία, ευελπιστούμε, πορεία…”

Τ. Τριαντάφυλλος: “Η δουλειά είναι γνωστή…”

Ο Τάσος Τριαντάφυλλος είναι χρόνια μέσα στους αθλητικούς στίβους. Γνωρίζει τη μυρωδιά αποδυτηρίων αλλά και τί χρειάζονται αυτά για να υπάρχει το ιδανικό κλίμα. Ο ίδιος επισημαίνει ως νέο στέλεχος της Επισκοπής:
“Έρχομαι με μεγάλη χαρά για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Η δουλειά είναι γνωστή για μένα. Το σπορ αλλάζει. Αυτό στο οποίο στοχεύουμε όλοι είναι, η Επισκοπή να βρεθεί στο επίπεδο που της αρμόζει και να παρουσιαστούμε όσο πιο οργανωμένοι μπορούμε.
Με την εμπειρία τόσων ετών σε υψηλό επίπεδο, θεωρώ ότι τρέχουμε ήδη από την πρώτη στιγμή προκειμένου να είμαστε πλήρεις και άρτιοι σε όλους τους τομείς. Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε τη γνώση. Προσωπικά πιστεύω σ’ αυτό που αναλαμβάνω γι’ αυτό και ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη που διέκρινε ότι μπορώ να μπω και στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Θέλουμε ένα σωματείο να λειτουργεί στην εντέλεια. Θέλουμε όμως και ο κόσμος να σταθεί σ’ αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια που κάνει η ομάδα η οποία θα εκπροσωπεί το Ρέθυμνο σε όλη την Ελλάδα. Είμαι αισιόδοξος. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει αλλά όπως τόνισα και παραπάνω, έχουμε τη γνώση να είμαστε έτοιμοι εκεί που πρέπει.”