Ο Λώρενς της… δικής μας Επισκοπής Κ19

Ο Λώρενς Ταμάμης ανήκει και επισήμως πια στο τεχνικό επιτελείο της Κ19. Η ομάδα μας τον ανακοίνωσε όπως βλέπετε παρακάτω και, ο ίδιος πηγαίνει σ’ ένα πόστο δίπλα στον Νίκο Καραδάκη. Είναι μικρός σε ηλικία, δηλώνει ορεξάτος να μάθει περισσότερα γύρω από το αντικείμενο το οποίο έχει σπουδάσει και νιώθει έτοιμος να περάσει τις πύλες της Επισκοπής μας.
Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Λώρενς Έντγκαρ Ταμάμη. Ο λόγος για τον 27χρονο κόουτς ο οποίος θα βρεθεί ως συνεργάτης του τεχνικού μας στην Κ19, Νίκου Καραδάκη.
Ο Λ. Ταμάμης έχει γεννηθεί στη Λαμία στις 20 Μαΐου 1994.
Διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA B’ ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται να γίνει κάτοχος και του διπλώματος “Barca innovation hup”.
Παράλληλα με την Κ19, ο Λώρενς Ταμάμης θα αναλάβει χρέη προπονητή και στα τμήματα υποδομής της Επισκοπής μας.
Στο παρελθόν, ο νεαρός τεχνικός έχει εργαστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στις ακαδημίες “Γιάννης Παθιακάκης” στην Αθήνα και την τελευταία διετία σ’ αυτές του Ρεθυμνιακού.
Ο σύλλογός μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες”.


Λ. Ταμάμης: “Σε πρότυπα επαγγελματικά”
Ο 27χρονος τεχνικός δείχνει μεγάλη όρεξη για να αναλάβει σε τμήματα δημιουργικά όπως αυτά της Κ19 και των ακαδημιών. Τον ευχαριστεί που καλείται να δουλέψει σε πρότυπα επαγγελματικά και το δηλώνει κατηγορηματικά άλλωστε:

“Είμαι χαρούμενος που θα έρθω σε έναν σύλλογο όπως, η Επισκοπή που είναι αλλά και που δουλεύει ως ΠΑΕ πια.
Είμαι βέβαια διπλά χαρούμενος γιατί, θα δουλέψω δίπλα στον Νίκο Καραδάκη τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ.
Μου αρέσει η φιλοσοφία του συλλόγου και μου αρέσει που θα δουλέψουμε με παιδιά νεαρής ηλικίας σε πρότυπα επαγγελματικά”.