Ο κ. Ντάουλας και πάλι στο ντέρμπι – Τα εισιτήρια και η φοιτητική προσφορά

Ο κ. Ντάουλας θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης της ομάδας μας για την 3η αγωνιστική της Betsson SL2 απέναντι στα Χανιά.
Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει την Κυριακή 20/11, στις 15.00 στο «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» θα έχει για διαιτητή τον κ. Ντάουλα από τη Δυτική Αττικής).
Σημειολογικά, ήταν ο ίδιος διαιτητής που διαιτήτευσε και το περσινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και πάλι στο Ρέθυμνο (1-1).
Ο κ. Ντάουλας θα έχει για βοηθούς τους κ.κ. Φραγκιαδάκη από το Λασίθι και τον κ. Σγουράκης από τον Πειραιά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Μόσχου από το Λασίθι.

Τα εισιτήρια
Στο μεταξύ ως γνωστό, η Αστυνομική Διεύθυνση του Ρεθύμνου που συσκέφθηκε από την προηγούμενη εβδομάδα με την ΠΑΕ Επισκοπή αποφασίστηκε να μη διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου προς αποφυγήν προβλημάτων από τυχόν οργανωμένους οπαδούς.
Ωστόσο σε μια προσπάθεια να δοθεί η ευκαιρία στους φοιτητές από την γύρω περιοχή της πανεπιστημιόπολης να παρακολουθήσουν το ματς θα προσφέρει μια καλή έκπτωση:
«Η ΠΑΕ Επισκοπή ενημερώνει ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται από τους φούρνους «Χωριάτικο» σε τρία σημεία, στα Μισίρια, στο Ατσιπόπουλο και έναντι της σχολής χωροφυλακής (Ζυμβρακάκη 14) προς 10 ευρώ. Δεν θα διατίθενται αύριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Για τους φοιτητές έχει εκδοθεί εισιτήριο στην τιμή των 5 ευρώ.»

Οι διαιτησίες της 3ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 18 Νοεμβρίου
Γηπ. Παραλίας, 15.15: Καλαμάτα-Παναχαϊκή (ΕΡΤ3)
Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας). Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών) – Τσολακίδης (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας). Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας).

Σάββατο 19 Νοεμβρίου
Γηπ. “Σπ. Γιαλαμπίδης”, 15.00: ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά
Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων). Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας) – Καλλής (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Στεργιώτης (Αθηνών). Παρατηρητής: Κούλιας (Κερκύρας).

Κυριακή 20 Νοεμβρίου
Γηπ. Ηλιούπολης, 15.00: Ηλιούπολη-Ηρόδοτος
Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου). Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Χλεμπογιάννης (Φωκίδας). 4ος διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας). Παρατηρητής: Κυρίου (Αρκαδίας).

“Π.Ι. Βαρδινογιάννης”, 15.00: Επισκοπή-Χανιά
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Λασιθίου) – Σγουράκης (Πειραιά). 4ος διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου). Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών).

“Στ. Μαυροθαλασσίτης, 15.45: Αιγάλεω-ΑΕΚ Β’
Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς). Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας) – Σπηλιώτης (Κορινθίας). 4ος διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας). Παρατηρητής: Γκόγκου (Μακεδονίας).

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
Γηπ. “Γρ. Λαμπράκης”, 15.15: Καλλιθέα-ΟΦ Ιεράπετρας (ΕΡΤ3)
Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας). Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής) – Αρμακόλας (Κυκλάδων). 4ος διαιτητής: Γιαννούκας (Δωδ/σου). Παρατηρητής: Γιαννουγλίδης (Αθηνών).

Απόλλων-Ολυμπιακός Β αναβλήθηκε