Νούνο Γκονζάλβες… από την Πορτογαλία!

Η Επισκοπή μας αρχίζει να αποκτά για τα καλά “βάθος” στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών αφού μετά τον Θεοδώρου και τον Μπαρμπόσα, μέλος της είναι και ο Πορτογάλος Νούνο Γκονζάλβες. Πρόκειται για έναν γρήγορο αμυντικό ο οποίος έχει παραστάσεις από τεράστια club όπως, η Μπενφίκα (under), Γκιμαράες Β’, Μπράγκα (under) και η Βιτόρια Κ23…
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Νούνο Ζοάο Ολιβέιρα Γκονζάλβες (Nuno Joao Oliveira Gonzalves).
Ο Γκονζάλβες αφήχθη σήμερα στο Ρέθυμνο και είναι κεντρικός αμυντικός. Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1998 στη Μπράγκα και έχει ύψος 1.86μ..
Ήταν λογικό ως γέννημα-θρέμμα από πολύ μικρή ηλικία να επιλέξει τη Μπράγκα, έναν σύλλογο που υπηρέτησε σε όλες τις ομάδες under (παιδική, Κ15, Κ17). Μικρός, στα 17 του έκανε το πρώτο βήμα και αγωνίστηκε στην Μπενφίκα Κ17 και από εκεί πήρε νέα μεταγραφή για την Γκιμαράες Κ19. Από την Γκιμαράες επέστρεψε στην Μπενφίκα Κ19 για να επαναλάβει το ίδιο ταξίδι άλλη μία φορά.
Από τη Β’ ομάδα της Γκιμαράες το 2018 πήρε μεταγραφή στη Βιτόρια Κ23 όπου έμεινε ως το 2020. Πέρυσι γύρισε την Γκιμαράες B’ για ακόμη μια φορά όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες”.

Ν. Γκονζάλβες: “Να μεγαλώσουμε τον σύλλογο”
Ο νεαποκτηθείς στόπερ από την Πορτογαλία, είχε να πει σημαντικά δυο λόγια την μεταγραφή του στην ομάδα μας: “Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Πορτογλία για το εξωτερικό. Είναι μια νέα ευκαιρία, ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου η Επισκοπή.

Παρακολουθούμε όλοι από τη χώρα μου το ελληνικό ποδόσφαιρο, θυμόμαστε και τί κάνατε το 2004 με την κατάκτηση του Euro. Γνωρίζουμε πολλούς Έλληνες παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα όπως και εσείς θαρρώ τους Πορτογάλους που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό.


Οι δύο χώρες μοιάζουν σε πολλά πράγματα. Έχουν ωραίους ανθρώπους και ελπίζω να συναντήσω πολλούς από αυτούς μέσα από τον χώρο μου.


Γνώρισα από κοντά τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη, έχω ήδη μιλήσει με τον κόουτς κ. Βέλιτς. Μου παρουσίασαν τον σύλλογο και το πρότζεκτ που είναι μεγαλόπνοο. Είναι από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να έρθω στην Ελλάδα και την Επισκοπή.

Φιλοδοξία μου είναι να μεγαλώσουμε τον σύλλογο, να τον βοηθήσουμε, να γίνουμε γνωστοί ομαδικά και ατομικά και να γίνω και εγώ ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το κλαμπ.”