Νίκη με 1-4 στα Χανιά – Φιλικό μετά από καιρό για την Κ19

Μία φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της Κ19 έδωσε η ομάδα μας στα Χανιά απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Βαρύπετρου.
Η ομάδα μας ουσιαστικά έδωσε το πρώτο της φιλικό αγώνα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα με τον προπονητή μας κ. Παναγιώτη Καραντάθα να βλέπει τους παίκτες του να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
Το τελικό 1-4 για την ομάδα μας έγινε από τα γκολ των Λέκα (2) το πρώτο με απευθείας φάουλ και το δεύτερο προσωπικό του στο β’ ημίχρονο.
Το 0-2 έγινε με πλασέ του Μέτα και έτσι έκλεισε το α’ μέρος. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας σκόραρε άλλες δύο φορές, την πρώτη με τον Αραμπατζή και τη δεύτερη όπως προαναφέραμε με τον Μάριο Λέκα.
Η ομάδα μας δέχθηκε κι ένα τέρμα ενώ σκόραρε άλλο ένα με τον Πρότσκα το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραντάθας): Χεμπάι, Νιώρας, Παπαανγιώτου, Καραγιάννης Π. (Κοτσαμπασίδης), Πρότσκα, Τραϊτοράκης, Μεργέμογλου, Λέκα, Μπερικάκης (Πεκίνι), Μέτα, Αραμπατζής (Καραγιάννης Αρ.).

Π. Καραντάθας: “Ανταποκριθήκαμε καλά”
Σχετικά με τον αγώνα, ο προπονητής μας Παναγιώτης Καραντάθας (αριστερά στη φωτό) τόνισε:

Ήταν ένα καλό φιλικό μέσα από το οποίο θέλαμε να δούμε σε τί κατάσταση βρισκόμαστε.
Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε καλά ως ομάδα αλλά και ξεχωριστά ως μονάδες -πάντοτε τηρουμένων των αναλογιών- αφού πέρασε πολύς καιρός από τότε που δώσαμε φιλικό ή επίσημο αγώνα.”