Μετράει τα σωστά και τα λάθη της η Κ20… Δόξα Πλατανέ – Επισκοπή 4-2

Το γ’ φιλικό ματς έδωσε η ομάδα Κ20 της Επισκοπής μας αντιμετωπίζοντας την Δόξα Πλατανέ των πολλών και ηχηρών μεταγραφών (ανάμεσα σε αυτές και του επί χρόνια αρχηγού μας στην ΠΑΕ, Δημήτρη Σουμπασάκη).
Παρά το 4-2 για τη Δόξα, η όλη εικόνα της ομάδας μας κυρίως παραγωγικά ήταν καλή ενώ βοήθησε τον προπονητή μας Παναγιώτη Καραντάθα να δει πράγματα για να τα διορθώσει στη συνέχεια της προετοιμασίας. Επί της ουσίας, η ομάδα μας “πλήρωσε” το α’ ημίχρονο (οι αγώνες ήταν 40λεπτοι) όπου δέχθηκε 3 γκολ.

Το ματς:

ΓΚΟΛ! 1-0: Ένας άλλος πρώην αρχηγός στην ΠΑΕ, ο Στέλιος Δελήμπασης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 1′ με καταπληκτικό τέρμα αφού σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπερέτη.

ΓΚΟΛ! 2-0: Στο 5’ ήρθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων όταν ο Μπαξεβάνης έβγαλε μια σέντρα-σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! 3-0: Στο 18’ ο Αλέξης Δελήμπασης σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νίκου Καψαλάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή της ομάδας μας χάθηκε στο 22’ με το σουτ του Καφετζή να αποκρούει ο Πολιουδάκης ενώ η δεύτερη ήρθε στο 32’ όταν ο Λέκα έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Πολιουδάκη να διώχνει εκ νέου σε κόρνερ.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 3-1: Στο 37’ η ομάδα μας μείωσε με πανέξυπνο “τακουνάκι” του Τζωρτζινάκη έπειτα από πάσα του Κανανάι.

Στο 44′ χάθηκε και νέα ευκαιρία για την ομάδα μας να μπει για τα καλά στο ματς όταν ο Α. Καραγιαννάκης είχε πολύ δυνατό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Πολιουδάκης.

Στην επανάληψη βέβαια η ομάδα μας μπήκε και πάλι νευρική και αφού η Δόξα έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μπαξεβάνη, ήρθε το δοκάρι από πλευράς γηπεδούχων με τον Ματαραγκάσι.

Ακολούθησαν τρεις καλές στιγμές στο 55′ και στο 56′ με τον Πεκίνι και τον Μεργέμογλου αλλά και με τον Λέκα στο 67′.

ΓΚΟΛ! 4-1: Στο 70’ ο Ματαραγκάσι με ατομική ενέργειά από το κέντρο πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 4-2: Στο 78’ ο Άντριαν Πεκίνι με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία του Πολιουδάκη!
ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Δεληγιαννάκης – Παπαδάκης): Πολιουδάκης, Μιχελιδάκης, Α. Δελήμπασης, Χρυσαφόπουλος, Καψαλάκης, Ματαραγκάσι, Σ. Δελήμπασης, Μ. Κοσκινάς, Μπαξεβάνης, Σουμπασάκης, Σούρσος. Έπαιξαν επίσης: Ξενοκαλάκης, Μαθιουδάκης, Παλάσσης, Ανυφαντάκης, Βαρδουνιώτης, Φραντζεσκάκης, Ρ. Κοσκινάς.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ20 (Καραντάθας): Μπερέτης, Νιόρας, Κοτζαμπασίδης, Παπαπαναγιώτου, Καραγιαννάκης Α., Λέκα, Τραϊτοράκης, Τζαμτζίου, Καφετζής, Τζωρτζινάκης, Κανανάι. Έπαιξαν επίσης: Καραγιαννάκης Π., Πεγκίνι, Μεργέμογλου, Καραδάκης, Τζουγανάκης, Τσαγλιώτης, Αλεξάκης.