Με χαμόγελο και αισιοδοξία το 2022 – Οι ομάδες Κ17 και Κ20 έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ομάδα μας Κ17 στη φυσική μας έδρα, στο γήπεδο της Επισκοπής “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Ήταν μια όμορφη, μια ζεστή εκδήλωση από κάθε άποψη όπου τα παιδιά των “Under” είχαν τη δυνατότητα να τα πουν τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του συλλόγου μας ήταν εκεί δημιουργώντας ένα κλίμα ευφορίας, πίστης και ομοψυχίας για το πρωτάθλημα Κ17 που μόλις ξεκίνησε αλλά και γι’ αυτό της Κ20 της SL2 που ξεκινάει στις 6 Μαρτίου.
Σημειολογικά, η 2η αγωνιστική της Κ17 δεν διεξήχθη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου λόγω covid στους ερυθρόλευκους όμως. η πίστη για παιγνίδι δεν χάθηκε…
Άμεσα στήθηκε οικογενειακό “διπλό” ανάμεσα στις ομάδες Κ20 και Κ17.
Αμέσως μετά, όλοι ανέβηκαν στο “Μπλε καφέ” για να τα πουν σ’ έναν σαφώς πιο διασκεδαστικό, πιο φιλικό καθ’ όλα διαφορετικό τόνο.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Επισκοπή, ο κ. Μιχάλης Νικολιδάκης ήταν χαμογελαστός χαιρετώντας έναν-έναν από το προπονητικό τιμ (Νίκο Καραδάκη, Γιάννη Μπακόπουλο, Λόρενς Ταμάμη, Σπύρο Μαμαλάκη) αλλά και να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος σε όλους να πάνε όλα καλά.
Εκεί είχαμε και το κόψιμο της πίτας με το φλουρί να πέφτει στον Άντριαν Πεκίνι. Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας κέρδισε ένα ταξίδι με την αποστολή της ομάδας της ΠΑΕ σε εκτός έδρας αγώνα.
Όλοι επευφήμησαν το γεγονός αυτό και ευχήθηκαν τα καλύτερα για μια σεζόν που άργησε μεν, ξεκινά δε κι αυτό είναι το πιο αισιόδοξο της κατάστασης.


Στο “Μπλε καφέ” υπήρχαν πλούσια εδέσματα,΄γλυκά, όλα από τους φούρνους “Χωριάτικο” ενώ από ώρα είχε στηθεί ψησταριά όπου ψήνονταν σουβλάκια.