Μ. Νικολιδάκης: “Μένουμε ανεπηρέαστοι σε όποιο εμπόδιο – Συνεχίζουμε κανονικά τον σχεδιασμό μας”

Για μια σειρά καίριων ζητημάτων μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Μιχάλης Νικολιδάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι ομάδες δεν έχουν λάβει τα υποσχόμενα χρήματα από τον χορηγό του πρωταθλήματος της SL2, πως η χρονιά έχει ολοκληρωθεί αλλά την ίδια ώρα οι σύλλογοι κρίνονται οικονομικά από την Επιτροπή αδειοδότησης.
Επισημαίνει ωστόσο ότι ο σύλλογός μας και οι άνθρωποί του, συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους, μένουν ανεπηρέαστοι μπροστά σε όποιο εμπόδιο και είναι βέβαιοι η σεζόν θα κυλήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την Επισκοπή μας…

“Αυτό που θέλω να περάσω επίσημα στο όνομα της ΠΑΕ Επισκοπής είναι ότι ο σύλλογος κάνει ό,τι είναι δυνατόν σε καθημερινή βάση προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει νομότυπα την αδειοδότησή του στη Super League2.

Στην ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα “τρέχουν” πάρα πολλά θέματα αφού, από την αμέσως επόμενη μέρα της σεζόν που ολοκληρώθηκε σε αγωνιστικό επίπεδο (2021-22) “κλείνουμε” μία προς μία τις υποχρεώσεις μας ενώ έχουμε ήδη αρχίσει να δημιουργούμε το ανάχωμα για την περίοδο που έρχεται.
… Με την άφιξη των Άγγλων προπονητών, με τη δημιουργία επέκταση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και με το χτίσιμο του νέου ρόστερ σε συνεργασία με τον κ. Σάιμον Γουέντγουορθ και την TFT.
Φυσικά σε όλα αυτά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη γραφειοκρατία που επιφέρει μια κωλυσιεργία μετά και τον νέο αθλητικό νόμο του υφυπουργού αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη που, δυστυχώς, έχει αφήσει όλα τα σωματεία εκτεθειμένα.
Το αναφέρω αυτό τελευταίο αλλά είναι ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της τοποθέτησής μου γιατί ακόμα περιμένουμε να λάβουμε τα χρήματα από τους χορηγούς ενός πρωταθλήματος για μια αγωνιστική περίοδο που έχει ολοκληρωθεί σχεδόν εδώ και δύο μήνες.
Μπήκαμε ήδη στο γ’ δεκαήμερο του Ιουνίου κι ακόμα είμαστε στο “περίμενε”.

Εμείς κρινόμαστε σύμφωνα με τα έσοδα-έξοδα που έχουμε αλλά έσοδα δεν υπάρχουν!

Το λογικό και το πρέπον είναι, η Επιτροπή αδειοδότησης να δώσει μια παράταση στους συλλόγους να λάβουν τα χρήματα από τον χορηγό του πρωταθλήματος, να “κλείσουν” τις υποχρεώσεις τους και μετά να κριθούν και εκείνα για το αν είναι έτοιμα ή όχι να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα…

Είναι γεγονός ότι λάβαμε τα λιγότερα χρήματα από κάθε άλλη σεζόν στο παρελθόν στο εν λόγω πρωτάθλημα και η λίγκα ενημερώνει άτυπα όπως έχει το δικαίωμα να κάνει μεν, αλλά “δοκιμάζοντας” όλους τους παράγοντες και την υπομονή τους δε, αλλάζοντας τις ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων πάνω από 2-3 φορές το τελευταίο διάστημα.
Αυτό όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι μια κανονικότητα και φέρνει πίσω μια σειρά από καταστάσεις αλλά και ανθρώπους οι οποίοι εκτίθενται.

Παρ’ όλα αυτά όμως, εμείς είμαστε εδώ, μένουμε ανεπηρέαστοι από όλα τα παραπάνω γεγονότα και δηλώνουμε “παρόντες” για την αγάπη που έχουμε στην Επισκοπή μας συνεχίζοντας τον σχεδιασμό της χρονιάς!
Να ξέρουν οι φίλοι της ομάδας μας ότι αγωνιζόμαστε καθημερινά και με πάθος όλοι στην ΠΑΕ προκειμένου να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που πρέπει.”ποδοσφαιρική χρονιά.”