Λκυρώθηκε η πρεμιέρα / Φιλικό την Κυριακή (31/10, 15.00) με την Καλλιθέα

Τα πάντα άλλαξαν στην κατηγορία της Super League 2 από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (30/10) κι έτσι η ομάδα μας αλλά και όλες όσες συμμετέχουν σ΄αυτή, δεν θα αγωνιστούν, τουλάχιστον σε επίσημους αγώνες, πρωταθλήματος.

Η πρωϊνή τηλεδιάσκεψεη έφερε μια ακόμα ανατροπή στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα με αποτέλεσμα η αγωνιστική να ακυρωθεί πριν καν ξεκινήσει.

Ο λόγος γιατί, η ΠΑΕ Ζακύνθου δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπως άλλωστε και η Καβάλα. Όλο αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση με αποτέλεσμα να γίνει το πρωί του Σαββάτου (30/§0) τηλεδιάσκεψη.

Η ΠΑΕ Επισκοπή ήταν ανάστατη όπως και όλη η αποστολή που μετέβη στην πρωτεύουσα. Συντάχθηκε ωστόσο με τις διατάξεις που προέβλεπε η συγκεκριμένη περίσταση και η τελική έκβαση ήταν να οδηγηθούμε σε νέα αναγκαστική αναβολή της πρεμιέρας.

Πλέον, θα πρέπει να αναμένουμε νέα κλήρωση για το πρωτάθλημα αφού στον Α΄(Βόρειο όμιλο) τοποθετήθηκε η Καβάλα και στον Β΄(Νότιο όμιλο) η Ζάκυνθος.

Τη Δευτέρα λοιπόν στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση του πρωταθλήματος με το πρωτάθλημα να ξεκινάει οριστικά το Σαββατοκύριακό 6-7 Νοεμβρίου.

Ο όμιλός μας θα έχει 17 ομάδες, το πρωτάθλημα ανεβαίνει στις 32 αγωνιστικές και κάθε αγωνιστική, κάποια ομάδα θα εκτίει το ρεπό της.

Η ανακοίνωση της λίγκας:

“Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:
Α) Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά μια εβδομάδα (6-7.11.2021).
Β) Την ένταξη της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα στον Α Όμιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2
Γ) Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 στις 12:00″.

Φιλικό με Καλλιθέα

Η αποστολή της ομάδας μας αίφνις ενημερώθηκε για τα καθέκαστα καθώς ήταν προετοιμασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά για το ματς με την Καλλιθέα. Το τεχνικό τιμ και οι 21 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Αθήνα όπου και προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Αύριο (Κυριακή 31/10) ωστόσο θα δώσει αγώνα σε φιλικό επίπεδο με την Καλλιθέα στις 15.00.