Λίγο πριν το ματς με την Παναχαϊκή

Με πολύ καλό καιρό διεξήχθη η σημερινή προπόνηση (Παρασκευή 31/3) για την ομάδα μας στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ. Πρωινή ώρα (11.00πμ), ο κόουτς Κώστας Ανυφαντάκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του προπονητικού 100λέπτου (περίπου τόση ήταν η διάρκειά της).
Μοναδική μικρή ανησυχία ήταν η αποχώρηση του Θέμη Κεφαλά λόγω μιας ενόχλησης που είχε στον δεξιό δικέφαλο. Για προληπτικούς λόγους απέφυγε άλλωστε να αγωνιστεί στο καθιερωμένο “οικογενειακό” διπλό προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του κανονικά στο κυριακάτικο ματς.
Όλοι οι υπόλοιποι ήταν εκεί έτοιμοι, στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου (2/4/, 14/45) αγώνα απέναντι στην Παναχαϊκή.

Κ. Ανυφαντάκης: “Συγκέντρωση και πίστη σ’ αυτό που κάνουμε”
Για το ματς απέναντι στην ομάδα της Πάτρας αναφέρθηκε ο προπονητής της ΠΑΕ, Κώστας Ανυφαντάκης ο οποίος επεσήμανε:
Είναι ένα δύσκολο παιγνίδι. Μιλάμε για μία πολύ καλή ομάδα η οποία διαθέτει κάποιους έμπειρους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Πρέπει όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί με αλλά και χωρίς τη μπάλα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τα παιδιά θα βγάλουν τον καλό τους εαυτό κάνοντας μια καλή εμφάνιση και ελπίζουμε να έρθει και το καλό αποτέλεσμα όπου μέχρι το 95′ θα πρέπει να δείξουν απόλυτη συγκέντρωση και φυσικά πίστη σ’ αυτό που κάνουν.

Ερωτηθείς για το αν ήταν καλό ή κακό το γεγονός ότι η ομάδα μετά από δύο θετικά αποτελέσματα (νίκες απέναντι σε ΑΕΚ Β’ και Ηρόδοτο) σταμάτησε λόγω αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’, ο έμπειρος κόουτς είπε: “Έχουμε συνηθίσει να σταματάμε και να ξεκινάμε… Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, το γνωρίζαμε αφού υπήρχε αγώνας εθνικών ομάδων. Ελπίζουμε τώρα που θα παίξουμε να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο. Οι προπονήσεις βγήκαν καλά, σε καλό ρυθμό και τα παιδιά δείχνουν να το θέλουν πολύ.”

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί και πάλι στο γήπεδο Τσεσμέ στις 10.00π.μ..