Κόουτς της Κ19 ο Νίκος Καραδάκης

Ένα στέλεχος από την περσινή τεχνική ηγεσία, ο Νίκος Καραδάκης παίρνει πια το δικό του νέο υπεύθυνο πόστο στην ΠΑΕ και, δεν είναι άλλο από αυτό της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας αλλά και της στελέχωσης της νέας ομάδας, της “Under 19” που δημιουργείται μέσα από τις προϋποθέσεις που απαιτεί η SL2.
Πρόκειται για έναν σπουδαίο ρόλο που επωμίζεται ένας άνθρωπος που είναι νέος ηλικιακά και που συνεχώς αναζητά να μαθαίνει πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο και που η δική μας διοίκηση επέλεξε να του τον αναθέσει.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Eπισκοπής ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραδάκη. Στην περασμένη σεζόν επάνδρωνε το τμήμα της τεχνικής ανάλυσης και από φέτος αναλαμβάνει χρέη α’ προπονητή στην Κ19 που χτίζεται άμεσα.
Ο Νίκος Καραδάκης που έχει γεννηθεί στις 31/3/1979, δεν είναι, όπως καταλαβαίνει κανείς ένα καινούριο πρόσωπο στην Επισκοπή.
Είναι αξιοσημείωτο ότι για κάτι παραπάνω από 5 χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.
Από το 2013 ασχολείται με την προπονητική καθώς είναι διπλωματούχος προπονητής (UEFA B’).
Στο πρόσφατο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στους πάγκους του Ρεθυμνιακού (δύο διαφορετικές θητείες (2013-2016) με την τελευταία το 2017-20 και τη σεζόν 2019-20 στη Γ’ Εθνική), και του Ποσειδώνα (2016-17).
Ο Νίκος Καραδάκης ειδικεύεται στον τομέα της τεχνικής ανάλυσης καθώς έχει λάβει το Alfa Sports Analysis diploma του ΙΕΚ Άλφα Θεσσαλονίκης.
Η ΠΑΕ Επισκοπής του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο έργο που αναλαμβάνει”.

Ν. Καραδάκης: “Χαρά και τιμή”
Αμέσως μετά τη νέα συμφωνία, ο 42χρονος τεχνικός παρέθεσε μια μίνι συνέντευξη προκειμένου να τονίσει το πόσο ιδιαίτερη είναι η νέα του θέση αλλά και τί βάρος ευθύνης και σημασίας θα πρέπει να φέρει, όχι η Επισκοπή αλλά και το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο κατ’ επέκταση…

“Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση η οποία με τιμάει ως άνθρωπο και προφανώς ως προπονητή, η οποία μού έγινε από τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη.
Μετά την θαυμάσια εμπειρία που είχα να δουλέψω ως τεχνικός αναλυτής δίπλα στον κ. Γιάσμινκο Βέλιτς αλλά και στους υπόλοιπους συνεργάτες (κ.κ. Ράικο Γιάνγιανιν, Μπρούνο Φερέιρα, Γιώργο Χαρλαύτη), μού δίνεται η δυνατότητα να ξαναξεδιπλώσω το μυαλό μου ως προπονητής για μια ομάδα που θα έχει την θαυμάσια ευκαιρία να δημιουργηθεί εκ βάθρων και να αντιμετωπίσει συλλόγους μεγάλους και γνωστούς ανά την Ελλάδα.

“Ευκαιρία-πρόκληση”

Βλέπω παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα παιδιά του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου που έχουν ταλέντο, να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό που θα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, που θα υπάρχει συχνότατη επίβλεψη απ’ όλο το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ και που θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε λίγους μήνες απέναντι σε ομάδες-συλλόγους της SL2 που δεν το φαντάζονταν μέχρι χθες.
Είναι μια ευκαιρία-πρόκληση στο να ασχοληθεί ένα παιδί 16, 1 7, 18 και 19 χρονών που έχει ταλέντο σε αυτή την αναβαθμισμένη κατηγορία.

“Ξεκινάμε και θέλουμε υποστήριξη”

Ξεκινάμε να χτίζουμε την Κ19 αυτής της ΠΑΕ και θέλουμε τα όνειρα αυτών των παιδιών να συνεχίζουν να υπάρχουν. Απλώς εμείς, θέλουμε να τους δείξουμε τον στόχο, να τους αυξήσουμε τις φιλοδοξίες και να τους καταρτίσουμε ως ποδοσφαιριστές.
Αν είμαστε ενωμένοι, είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε κερδισμένοι. Από εμάς χρειάζεται δουλειά, από τα παιδιά αφοσίωση, από τη διοίκηση στήριξη και από το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο (ΕΠΣΡ, ομάδες, γονείς) σημασία”.