Κατσιπάνος – Βαρδουνιώτης «πακέτο» στην «under»

Δύο νέα παιδιά σε ηλικία ανακοίνωσε η ομάδα των «under». Πρόκειται για τον τερματοφύλακα 17χρονο τερματοφύλακα Θωμά Κατσιπάνο και για τον 16χρονο επιθετικό Χάρη Βαρδουνιώτη.

Η ανακοίνωση: «Η Επισκοπή των «under» ανακοινώνει τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών, Θωμά Κατσιπάνου και Χάρη Βαρδουνιώτη.

Ο Θωμάς Κατσιπάνος έχει γεννηθεί στις 25/12/2003. Έχει ύψος 1.83μ. και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ποδοσφαιρικά, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναρκαδικού και συνέχισε σ’ αυτές του Ολυμπιακού. Επέστρεψε εν συνεχεία στον Παναρκαδικό (2018-19) για να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη.

Ο Χάρης Βαρδουνιώτης είναι γεννημένος στις 17/5/2004 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναρκαδικού και μετέπειτα μετακόμισε σε αυτές του Άρη.

Σε επίπεδο ανδρών, αγωνίστηκε στην ομάδα του Ρεθυμνιακού τη σεζόν 2018-19 ενώ μετέπειτα πήρε μεταγραφή στον ΟΦ Αρμένων. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στην Ασή Γωνιά.

Ο σύλλογός μας, τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.»

 

Θ. Κατσιπάνος: «Μια ομάδα που θα παίρνει αυτό που της αξίζει»

Ο Θ. Κατσιπάνος πιστεύει στη δουλειά και στις αξίες των ποδοσφαιριστών. Ο ίδιος ξέρει ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του: «Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα τους προηγούμενους προπονητές μου και συνάμα αυτούς αλλά και την ομάδα που με πίστεψε και με επέλεξε. Θέλω να καθιερωθώ και παράλληλα να μάθω πολλά πράγματα ακόμα. Ελπίζω να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα μάχεται και θα παίρνει αυτό που της αξίζει.»


Χ. Βαρδουνιώτης: «Το νεαρό της ηλικίας βοηθάει στο ενωτικό κλίμα»

Ο νεαρός επιθετικός δήλωσε αμέσως μετά τη συμφωνία: «Ελπίζω να έχουμε μια γεμάτη χρονιά γευόμενοι πολλές νέες εμπειρίες. Είμαστε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα κι αυτό βοηθάει στο ενωτικό κλίμα. Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ αλλά και να βελτιωθώ σε προσωπικό επίπεδο.»