Κ. Ανυφαντάκης: “Καλή εικόνα η εικόνα μας απέναντι στην Καλλιθέα”

Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Ανυφαντάκης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας στο “Ελ Πάσο” παρά την ήττα από την Καλλιθέα (2-0) που κάνει μια σπουδαία χρονιά, ασχέτως εάν είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει πια τον τίτλο. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα (Σάββατο 13/5) χρησιμοποιήθηκαν 5 Ρεθεμνιώτες ποδοσφαιριστές, 2 βασικοί (Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης) και 3 που χρησιμοποιήθηκαν στην πορεία (Λέκα, Καφετζής, Μπερικάκης).

“Ήταν ένα ματς δύσκολο… Η Καλλιθέα είναι μία πολύ καλή ομάδα με βάθος, με ποιότητα παικτών σε όλες τις γραμμές. Πιστεύω ότι φέραμε το ματς σ’ ένα μέτρο όπου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Όμως όπως είπαμε η Καλλιθέα έχει ποιότητα.
Αυτή τη φορά όμως, δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή θα έλεγα. Πολύ καλύτερη μάλιστα στο β’ ημίχρονο όπου και κρατήσαμε μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να βγούμε μπροστά και να απειλήσουμε.
Με αυτή την εικόνα μάλιστα… Έτσι κι ακόμα πιο συνετά θα πάμε να διεκδικήσουμε στα επόμενα παιγνίδια ό,τι μας αναλογεί. Μένουν 5 αγώνες αλλά οφείλουμε να τιμήσουμε τους εαυτούς μας και τον σύλλογο που υπηρετούμε.”