Κ. Ανυφαντάκης: “Δείξαμε καλή νοοτροπία – Έχουμε παιδιά που θα χρειαστούν”

Το 2-0 στην Ιεράπετρα έγινε μέσα από δύο φάσεις για τις οποίες ο ΟΦΙ διακρίνεται. Από την άλλη πάλι, η ομάδα μας πάλεψε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ, σημειωτέον, αγωνίστηκε από την αρχή για πρώτη φορά φέτος, ο 17χρονος Μάριος Λέκα (έχει γεννηθεί στις 15/7/2005).
Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για το ματς της 27ης αγωνιστικής αλλά και για το ότι προσπαθεί να φτιάξει την επόμενη ημέρα του συλλόγου…

“Σε όλα τα παιγνίδια θέλουμε εμείς οι προπονητές να υπάρχει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Παρ’ ότι είμαστε χαμηλά βαθμολογικά και δεν έχουμε ελπίδες για κάτι χειροπιαστό στην κατηγορία, είναι σημαντικό να παίζουμε στα ίσια όλα τα παιγνίδια και νομίζω ότι αυτό κάναμε και σήμερα (28/5). Έγινε ένα καλό παιγνίδι όπου δείξαμε καλή αγωνιστική νοοτροπία.
Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια μετάβαση από δικό μας λάθος (μας βρήκε σε ανοικτό γήπεδο) αφού ο ΟΦΙ έχει μεγάλη ικανότητα σ’ αυτό κι έτσι έκανε το 1-0. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο δεύτερο τέρμα αλλά εκεί ήταν το τέλος του αγώνα όπου είχαμε βγει όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουμε οπότε ήταν φυσιολογικό.
Η Επισκοπή κοιτάζει την επόμενη μέρα, το μέλλον της. Εύχομαι και καλό τέλος και στον ΟΦΙ αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σιγά-σιγά.”

Ερωτηθείς για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν, ο Ρεθεμνιώτης κόουτς είπε: “Πρέπει να υπάρχει πολλή θέληση για δουλειά. Βλέπετε, ότι η κατηγορία έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Όντως τα παιδιά που έχουμε είναι μια παρακαταθήκη. Είναι σημαντικό να έχεις παιδιά δικά σου. Η Επισκοπή έχει μια καλή δυναμική σ’ αυτό, δουλεύει καλά και διαθέτει παιδιά που θα χρειαστούν.”