Γενικός διευθυντής, ένας δικός μας άνθρωπος, ο Γιάννης Καραβιώτης

“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει και επίσημα πια την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Καραβιώτη. Ο Γιάννης Καραβιώτης υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.
Ο Γιάννης Καραβιώτης που έχει γεννηθεί στις 17/8/1982 έχει ασχοληθεί στο πρόσφατο παρελθόν με την προπονητική κατέχοντας το δίπλωμα UEFA Β’ κι έχοντας διατελέσει προπονητής ή αρχιπροπονητής σε ακαδημίες του νομού Ρεθύμνου.
Από την περσινή σεζόν 2021-22 κατείχε πόστο στην ΠΑΕ Επισκοπή σχετικά με την παρακολούθηση αγώνων αλλά και ποδοσφαιριστών.
Από φέτος έχει αναλάβει καθήκοντα που αφορούν όλον τον οργανισμό του συλλόγου μας, ΠΑΕ και ΑΟ, τον σχεδιασμό (υποδομές υλικές και ακαδημιών), τον προγραμματισμό της αγωνιστικής σεζόν ενώ παράλληλα είναι ο άμεσος εκτελεστικός διευθυντής των θέσεων του προπονητικού σταφ σ’ ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Η ΠΑΕ Επισκοπή τον καλωσορίζει ξανά στην οικογένειά της και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.”

Γ. Καραβιώτης: “Δεν λογαριάζω το βάρος αλλά τον προορισμό”
Ο Γιάννης Καραβιώτης μίλησε για τη νέα αρμοδιότητα που θα έχει και για το γεγονός ότι η Επισκοπή έχει την προοπτική να ανοίξει κι άλλο τους ορίζοντές της. “Είναι μόνο χαρά για μένα να δουλεύω με πρόσωπα που έχω ξανασυναvτήσει στο παρελθόν και που στην ουσία ποτέ δεν είχαμε διακόψει τις σχέσεις μας.
Με τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και τον κ. Simon Wentworth βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή και τρέχουμε ένα πρότζεκτ που είναι δύσκολο, φιλόδοξο, μακρόπνοο αλλά που έχουμε την πίστη να το υποστηρίξουμε φτάνοντας στην υλοποίησή του.
Επωμίζομαι ένα βάρος που δεν λογαριάζω το αν μπορώ να το σηκώσω αλλά το να το φτάσω μαζί με όλους τους συνεργάτες στον σωστό προορισμό.”