Γ. Κόλτζος: “Οι νίκες μας δίνουν ώθηση” / Η αποστολή

Η αναμέτρηση μεταξύ δύο κρητικών ομάδων στην 24η αγωνιστική (Επισκοπής κόντρα στον Αλμυρό) αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για τους φίλους του ποδοσφαίρου και φυσικά αυτούς της ομάδας μας να βρεθούν την Κυριακή (15.00) στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” και να απολαύσουν το ματς. Γι’ αυτή τη συνάντηση μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κόλτζος ο οποίος ανέφερε σχετικά:

“Eίναι ένα δύσκολο παιγνίδι αυτό της Κυριακής. Και το κάνει πιο δύσκολο το γεγονός ότι παίζουμε για να κερδίσουμε όπως σε όλα τα ματς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.
Προερχόμαστε από καλά παιγνίδια, από παιγνίδια όπου πετύχαμε νίκες όμως τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να δούμε πως θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε μια επιτυχία ακόμα. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά έχουμε τον στόχο μας.

Θεωρούμε ότι η δύναμη των παιγνιδιών που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα θα είναι και ο λόγος που θα πάρουμε την ώθηση που θέλουμε για να φτάσουμε στο τρίποντο”.

Ερωτηθείς ο έμπειρος τεχνικός στο που θα κριθεί το ματς απάντησε: “Αυτή την περίοδο διεκδικουμε θετικό αποτελεσμα παντού. Δεν θα εστιάσω κάπου συγκεκριμένα αλλά το συγκεκριμένο ματς θα το κερδίσει αυτός που θα δείξει εντός αγωνιστκού χώρου ότι το θέλει περισσότερο.”

Οι 21 της αποστολής

.Στην αποστολή για το ματς, ο έμπειρος τεχνικός έχει πάρει 21 ποδοσφαιριστές όπου ο ένας θα αποκλειστεί την τελευταία στιγμή.

Αυτοί ειναι: Ψαρράς, Χάιδος, Λέκα, Μεργέμογλου, Μέτα, Ανδριάνης, Κοναγκάγια, Τσαμπουράκης, Μπάρο, Μεσσήνης, Πάτας, Μπατζέλης, Κεφαλάς, Γεωργιακάκης, Χουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαδιάς, Τραιτοράκης, Πεκίνι, Κουκούλης ικαι  Τζωρτζινάκης.