Γ. Κόλτζος: “Ενθαρρυντική εμφάνιση – Μονόδρομος η νίκη με Αγία Παρασκευή”

Το ματς με την Προοδευτική (1-1) η ομάδα μας το έφερε στα μέτρα της. Το έψαξε, δημιούργησε και έχασε, όχι πολλές αλλά καλές ευκαιρίες και συνέβη αυτό που έχει συμβεί κι άλλες φορές. Στη μία και μοναδική φορά που πάτησε ως εκείνη την ώρα (49′) η Προοδευτική στην περιοχή μας, κατάφερε να σκοράρει.

Ο κόουτς της ομάδας μας, Γιώργος Κόλτζος μίλησε για τον αγώνα αυτό αλλά και για το άμεσο μέλλον…

“Ήταν ένα ματς όπου τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Το αναφέρω αυτό γιατί, αγωνιστικά αλλά και νοητικά, είχαμε μια πολύ διαφορετική εικόνα από τα προηγούμενα παιγνίδια. Ήμσταν πιο παθιασμένοι, πιο συγκεντρωμένοι και αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ.

Η Προοδευτική προηγήθηκε 0-1 στην μοναδική στιγμή που βρέθηκε στην περιοχή μας. Ξέρετε ότι, τέτοια παιγνίδια τις πιο πολλές φορές κρίνονται στο γκολ. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν.

Και το έκαναν με μια ενθαρρυντική εμφάνιση. Το αναφέρω αυτό ιδίως για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές που μπήκαν και πράγματι, βοήθησαν την ομάδα.

Έτσι όπως είναι πλέον τα πράγματα, δεν μπορούμε να διαλέγουμε τα παιγνίδια. Για το ματς στην Αγία Παρασκευή, το ερχόμενο Σάββατο (16/3) η νίκη είναι μονόδρομος.”