Φόκους στο ματς κόντρα στον Αλμυρό

Ο προπονητής Γιώργος Κόλτζος και σήμερα (23/2) προπόνησε την ομάδα του στον Τσεμέ λίγο μετά το μεσημέρι (13.00) και ζήτησε από τους παίκτες να τηρήσουν απαρέγκλητα το πλάνο το οποίο δουλεύουν συνεχώς.

Στόχος είναι, μέσα από το σπουδαίο παιγνίδι της 24ης αγωνιστικής απέναντι στον Αλμυρό (“Π. Βαρδινογιάννης”, 25/2, 15.00) να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη που θα τους κρατήσει ολοένα και πιο ασφαλείς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Στο τμήμα του συλλόγου μας υπάρχει η πίστη ότι μπορούν να φτάσουν στον στόχο. Τα τελευταία αποτελέσματα (τρεις συναπτές νίκες, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο) έχουν αναπτερώσει το ηθικό όλων ενώ είναι ευδιάκριτο ότι οι παίκτες που πλαισιώθηκαν πριν από έναν μήνα, έχουν “βρει τα πατήματά τους” δένοντας με τους παλαιότερους.

Από πλευράς ετοιμότητας παικτών, ο Αλέξανδρος Χάδιος είναι αμφίβολος κάνοντας προσπάθειες να ξεπεράσει την κάκωση που είχε υποστεί από το ματς με το Ύπατο στην ποδοκνημική όπως αμφίβολος είναι και ο Οργκίτο Μέτα μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς κυπέλλου με τον Ερμή. Δεν υπολογίζονται, ο Συμεωνίδης που έχει συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες αλλά και ο Κάμερον Σάουλ που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της επιστροφή τους μετά την εξάρθρωση ώμου που είχε υποστεί πριν από περίπου 40 μέρες.

Η αυριανή προπόνηση (24/2) θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ στις 10.00π.μ.

Ελεύθερη είσοδος στο Επισκοπή – Αλμυρός
Τέλος, η Επισκοπή μας, υπενθυμίζουμε ότι, έχει βάλει ελεύθερη είσοδο στο ματς οπότε, κάθε φίλαθλος μπορεί να βρεθεί στο ΔΑΚ Γάλλου για να παρακολουθήσει μια πραγματικά πολύο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.