ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010: «Καλώς όρισες Νίκο Λεκάκη»

Ο 32χρονος προπονητής Νίκος Λεκάκης είναι το πρόσωπο που θα ηγείται στον πάγκο της Επισκοπής μας 2010. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία μαζί του με τον ίδιο να δείχνει μεγάλη διάθεση να αναλάβει ένα ευαίσθητο πόστο προπονώντας παιδιά που θέλουν να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά στον σύλλογό μας.

Η ανακοίνωση: «Η Επισκοπή 2010 είναι εδώ και είναι έτοιμη να βάλει τον θεμέλιο λίθο για μία νέα αρχή… Αυτή θα γίνει δίδοντας τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας σ’ έναν άνθρωπο όπως, ο Νίκος Λεκάκης που είναι διψασμένος για διάκριση και με πολλή όρεξη για να κάνει το πρώτο του ουσιαστικό βήμα την προπονητική του καριέρα.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες…»

Λίγα λόγια για τον νεαρό προπονητή…
Ο Νίκος Λεκάκης είναι κάτοχος διπλωμάτων προπονητή ποδοσφαίρου UΕFΑB’, UEFAC’&FIFA 11+.
Γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ομάδες τοπικού αλλά και περιφερειακού πρωταθλημάτων από το 2003 έως και το 2018 σε Ρεθυμνιακό, Άρη Ρεθύμνου, Αστέρα Μασσάρων, Δόξα Πλατανέ, Ασή Γωνιά και Κάλυβο.

Προπονητικά έχει δουλέψει τα τελευταία δύο χρόνια ως βοηθός προπονητή στον ΟΦ Αρμένων και στον Αστέρα Περάματος.

Επίσης είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, ενώ παράλληλα με το Ποδόσφαιρο ασχολείται με Μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με το ΙΚΥ πάνω στο αντικείμενο των Θεωριών των Διεθνών Σχέσεων.

Η προπονητική του καριέρα
2018-2019: ΟΦ Αρμένων (βοηθός προπονητή)
2019-2020: Αστέρας Περάματος (βοηθός προπονητή).»

Ν. Λεκάκης: «Να παράγουμε παίκτες»
Λιτός αλλά καθόλα ουσιαστικός ήταν ο λόγος του νεαρού τεχνικού για τη συμφωνία που επήλθε με τον σύλλογό μας. Στόχος. η παραγωγή παικτών… «Σήμερα ξεκινάει το ταξίδι μου ως προπονητής στην οικογένεια της Επισκοπής.
Ο στόχος της Επισκοπής 2010 είναι να παράγουμε παίκτες που θα μπορέσουν όταν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και να ανέβουν σταδιακά έως και την πρώτη ομάδα.
Αυτό κάνει την ομάδα της Επισκοπής να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι μία υπολογίσιμη δύναμη. Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι στο τεχνικό τιμ αυτού του συλλόγου και θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».