Μεγάλη ψυχολογική τόνωση το “διπλό” στη Ν. Αλικαρνασσό

Η μεγάλη νίκη της ομάδας μας απέναντι στον Ηρόδοτο με 0-1 μέσα στη Νέα Αλικαρνασσό δίνει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, δεν έχει και πολύς χρόνος για να τη χαρεί.

Στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ Β’

Το ματς με την ΑΕΚ Β’ στο Ολυμπιακό στάδιο του Αμαρουσίου αυτή την Κυριακή (23/1, 14.00) για την 14η αγωνιστική έρχεται πολύ γρήγορα με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τα οποία όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί και τα ξεπερνάει.
Μετά την μεγάλη προσπάθεια βάσει των ελάχιστων επιλογών που είχε η ομάδα μας στο ματς με τον Ηρόδοτο, δόθηκε ρεπό για σήμερα Πέμπτη (20/1). Αύριο θα πραγματοποιηθεί προπόνηση πριν τη νέα αναχώρηση για το λιμάνι της Σούδας κι από εκεί γι’ αυτό του Πειραιά.
Στο στρατόπεδο της ομάδας μας επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για να είναι έτοιμα τα δελτία των Κώστα Λίμα, Αλέξη Σελινιωτάκη και Λούκας Γκουέντες.
Παράλληλα, ο Σπύρος Σκόνδρας θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του εφόσον το κρίνει σκόπιμο ο προπονητής μας κ. Βέλιτς καθώς αισθάνεται πολύ καλύτερα.
Αντιθέτως, μετά την αποβολή του, (στη φάση του πέναλτι με τον Ηρόδοτο) ο Καλογεράκης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην ΑΕΚ Β’.

Το ακυρωθέν γκολ του Νταρζίσιο ήταν κανονικό

* Παρεμπιπτόντως με όλα τα παραπάνω, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό, ο φακός έπιασε τη φάση του δεύτερου τέρματος της ομάδας μας το οποίο ωστόσο δεν μέτρησε ποτέ (στο 32′).

Ο Σταθόπουλος (έχει τη μπάλα) ετοιμάζεται για το σουτ. Η μπάλα στη συνέχεια θα χτυπήσει στο δοκάρι και ο Νταρζίσιο (στην άκρη δεξιά) σκοράρει. Το γκολ αυτό όμως ακυρώνεται. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, ο σκόρερ βρίσκεται σε κανονική θέση. Ας είναι…