Στις 10 Οκτώβρη ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League2

Σέντρα στις 10 Οκτώβρη θα έχουμε σέντρα για την Επισκοπή στο πρωτάθλημα της Super League2.
Μάλιστα στο συμβούλιο μεταξύ των μελών της λίγκας (ανάμεσα σε αυτά βρισκόταν και ο πρόεδρός μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης), συσκέφθηκαν για το πως θα πρέπει να καταρτιστούν οι όμιλοι.
Έτσι λοιπόν το πρώτο πράγμα ήταν να δούν πως θα διαμοιραστούν οι ομάδες Β’ των τεσσάρων “μεγάλων” και αυτό που προέκυψε ήταν, ο Παναθηναϊκός Β’ και η ΑΕΚ Β’ να έρθουν στον όμιλο του νότου μαζί με την Επισκοπή και ο Ολυμπιακός Β’ να πάει στον βόρειο μαζί με τον ΠΑΟΚ Β’.
Του χρόνου θα βρεθεί ο Ολυμπιακός Β’ στον νότιο όμιλο και ο Παναθηναϊκός Β’ θα πάει στον βόρειο και τη σεζόν 2023-24 θα είναι η σειρά της ΑΕΚ Β’ να ανηφορίσει για τα βόρεια…

Παράλληλα, είχαμε και τον διαχωρισμό των ομίλων:
Νότιος όμιλος: Επισκοπή, Καλλιθέα, Παναθηναϊκός Β’, ΑΕΚ Β’, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, ΑΟ Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλαμάτα, Αστέρας Βλαχιώτη, Κηφισιά, Αιγάλεω, Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕ Καραϊσκάκης, Διαγόρας Ρόδου, Ρόδος (;).
Bόρειος όμιλος: Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, Τρίκαλα, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Θεσπρωτός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Βέροια, Ξάνθη, ΠΑΟΚ Β, Ολυμπιακός Β..