Ο Παντελής Μπερικάκης στη νέα Επισκοπή των ακαδημιών που μεγαλώνουν…

Ένας καλός φίλος επιστρέφει στην Επισκοπή μας και στις ακαδημίες μας. Πρόκειται για τον προπονητή Παντελή Μπερικάκη που στο παρελθόν έχει αναλάβει τμήματα της ακαδημίας ενώ έχει διατελέσει και ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Ο σύλλογος ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Παντελή Μπερικάκη. Ο Παντελής επιστρέφει στον σύλλογο όπου έχει ζήσει πολλές χαρές αναλαμβάνοντας χρέη ακαδημιών.
Ο σύλλογος κρατά το παρελθόν και το παρόν για να έχει μέλλον. Πόσο μάλλον όταν όλα αυτά συνάδουν σε μια εποχή όπου οι ακαδημίες της Επισκοπής μεγαλώνουν και επεκτείνονται κι έξω από το χωριό. Ο κ. Μπερικάκης θα συνεργάζεται με τον κ. Αποστολάκη (υπεύθυνος σκάουτινγκ ακαδημιών Επισκοπής), θα συνδιαλέγεται με τον κ. Γιάνγιανιν και όλα αυτά υπό το βλέμμα και του κ. Βέλιτς.

Ο Παντελής Μπερικάκης έχει γεννηθεί στις 31/5/1975 και ως προπονητής στην καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Επισκοπής μας όπου παρέμεινε για 3 χρόνια. Έπειτα μετέβη στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ρεθύμνου για 2 χρόνια ενώ ακολούθησαν άλλα 2 στην Δάφνη Αποκορώνου (Β’ ΕΠΣ Χανίων). Τα τελευταίες 5 σεζόν διετέλεσε προπονητής στην ομάδα Κορωνίδα (Α’ ΕΠΣ Χανίων) ενώ ταυτόχρονα ήταν και υπεύθυνος του χανιώτικου συλλόγου.

Ο σύλλογος τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και προοπτική.»

Π. Μπερικάκης: «Στην ομάδα της καρδιάς μου»
Ο έμπειρος πια προπονητής δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας αναφέροντας διάφορα τα οποία έβγαιναν από μέσα του…: «Κατ’ αρχή είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που επιστρέφω στον σύλλογο τον οποίο αγαπώ. Βλέπετε, αγωνίστηκα για 11 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου. Αν προσθέσετε και τα 3 χρόνια στην ακαδημία δεν είναι και λίγα…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη που δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη.

Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τις ομάδας και να τη βοηθήσω να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Τέλος, χαίρομαι που θα συναντήσω ξανά τον κ. Μπάμπη Αποστολάκη (υπ. σκάουτινγκ τμημάτων υποδομής) και για το ότι θα έχω επαφές με προπονητές όπως οι κ.κ. Βέλιτς, Γιάνγιανιν.

Πρώτα όμως προέχει η δουλειά και ο στόχος.»