Μια πρώτη μικρή εικόνα από τους νέους

Φιλικό αγώνα σαν σε προπόνηση έδωσε η ομάδα μας στη Σοχώρα κόντρα στον Ρεθυμνιακό. Το τελικό σκορ 1-1 δεν είχε να πει και πολλά στους δύο προπονητές ιδίως για τον κ. Βέλιτς αφού είδε πολλούς παίκτες να αγωνίζονται για πρώτη φορά όλοι μαζί.  Παρ’ όλα αυτά, βγήκε μια κάποια εικόνα (στο μέτρο του δυνατού) αν και έγιναν πολλές αλλαγές προκειμένου να έχει άποψη σε αγωνιστικό ρυθμό.


Πρίκας, Ζαννάκης, Ζήσης, Δόρης, Τσόφλιος στο α’ ημίχρονο και, Κέλι, Αργυρόπουλος στο β’ είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν για να «ζήσουν» στο παιγνίδι των συμπαικτών τους όσο αυτό ήταν δυνατό.
Το 0-1 έκανε ο Γκιόκας στο 21’ με όμορφη προσωπική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ το 1-1 έγινε στο 42’ όταν από το εκτελεσμένο φάουλ του Μανιδάκη, ο Κοντορινάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μόνος του ο Νάνι – Κάταγμα ο Κοκκαλάς

Ο Νάνι έτρεξε και πάλι μόνος του πριν από την αναμέτρηση δοκιμάζοντας να ανεβάσει ένταση ενώ τα άσχημα νέα ήρθαν τελικά από τον Αντώνη Κοκκαλά καθώς υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του αριστερού χεριού (του τοποθετήθηκε γύψος), γεγονός που καθιστά τον νεαρό πορτιέρο εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει δεν μπορεί να καθοριστεί ακόμα καθώς χρειάζεται να γίνει μια τελευταία γνωμάτευση αύριο (Δευτέρα 10/2) το πρωί από ειδικούς ορθοπεδικούς ιατρούς.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Καραδάκης): Δημητριάδης (46’ Νικηφόρος), Λαζαρίδης, Μυρθιανός, Κοντορινάκης, Μπούσδρας, Δροσάκης, Μανιδάκης, Χαλκιαδάκης, Δελήμπασης, Αντιασβίλι, Μερτίρι (46’ Σηφακάκης).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Χανιωτάκης, Πολυχρόνης (46’ Ανδρικόπουλος), Πρίκας (46’ Λίμα), Καρβουνιάρης, Ζήσης (46’ Μπρίτο), Δόρης (46’ Ξεπαπαδάκης), Φουκαράκης (46’ Κέλι), Σουμπασάκης (46’ Αργυρόπουλος), Ζαννάκης, Γκιόκας (46’ Πίσπας), Τσόφλιος (46’ Τσιριγώτης).