Η συνέντευξη τύπου από το ματς κυπέλλου Επισκοπή – Ρεθυμνιακός

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε μετά τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΡ, Επισκοπή – Ρεθυμνιακός 0-0 όπου η πρόκριση πήγε στην ομάδα μας (σκορ α’ αγώνα 0-3), οι δύο προπονητές κ.κ. Νίκος Καραδάκης, Γιάσμινκο Βέλιτς εστίασαν σε διαφορετικά σημεία την τοποθέτησή τους.

Ο κ. Βέλιτς μάλιστα έθιξε και το θέμα της ροής αγώνων του κυπέλλου ΕΠΣΡ όπου πολλές φορές προσφέρει αγώνες δίχως πολύ ουσία.

Ν. Καραδάκης: «Θετική η παρουσία μας»

«Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε με μηδαμινές πιθανότητες την πρόκριση οπότε, για μας κυρίως αυτό το ματς, μας έδινε την ευκαιρία να ξαναβρούμε την αγωνιστική μας δραστηριότητα και φυσικά να δούμε να αγωνίζονται τα νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα. Χρειαζόταν λοιπόν να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση όπως και κάναμε με σκοπό να «βάλουμε δύσκολα» στην Επισκοπή. Επιδιώξαμε να πετύχουμε ένα γκολ για να δώσουμε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θεωρώ ότι παρουσία μας, από τον πιο μικρό, τον 16χρονο Τουρνάκη ως τον μεγαλύτερο ηλικιακά παίκτη, ήταν ικανοποιητική.


Αυτό το 0-0 μας αφήνει μια γλυκιά γεύση. Δεν είναι κρυφό ότι στο μυαλό μας ήταν το παιχνίδι της
Κυριακής στον Πόρο. Τα είπαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια γι’ αυτό και είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά θέματα.


Στο α’ ημίχρονο είχαμε δύο ευκαιρίες όπου δεν κάναμε κάποιο γκολ. Αν και έρχεται κόντρα με τις συνθήκες του παιγνιδιού, αυτό με έβγαλε από τη δύσκολη σκέψη και επιδίωξα να προστατεύσω κάποιους παίκτες και να γλιτώσουμε ίσως και κάποιον τραυματισμό στην επανάληψη. Γι’ αυτό επήλθαν και οι αλλαγές λίγο μετά το ημίχρονο.

Έβγαλα πάντως τα συμπεράσματά μου για τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Για μας ήταν μια πολύ καλή προπόνηση».

 

Γ. Βέλιτς: «Δεν έχει νόημα αυτός ο τρόπος διεξαγωγής»

«Δεν έχω πολλά να πω για το παιγνίδι. Αυτό που μπορώ να τονίσω είναι πως, αυτά τα παιγνίδια είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο τρόπος διεξαγωγής θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Π.χ. να παίζει ο δυνατός στην έδρα του αδύναμου ένα μόνο παιγνίδι.

Αυτό που συμβαίνει δεν έχει κανένα νόημα. Ούτε το παιγνίδι αυτό στην παρούσα φάση είχε κάτι ουσιαστικό να μας δώσει.

Εμείς επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε ο κ. Βέλιτς (Κέλι, Κοκκαλάς, Πρίκας), απάντησε: «Δεν είναι πολλά τα νέα παιδιά ωστόσο, είναι βέβαιο πως χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν στους μηχανισμούς της ομάδας μας. Ούτε γι’ αυτόν τον λόγο δεν είχε ουσία το ματς. Μέσα από τις προπονήσεις θα επιδιώξουμε να υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς.
Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) κρατάμε μονάχα την πρόκριση».

 

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησαν οι, Γιώργος Αντιασβίλι (Ρεθυμνιακός) και Αλέξανδρος Ζαφειράκης (Επισκοπή)

Γ. Αντιασβίλι: «Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Επισκοπής για τη φιλοξενία που μας παρείχε. Αλήθεια είναι ότι, δεν είχαμε πολλές μέρες για να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο ματς. Ό,τι όμως δουλέψαμε, το χρησιμοποιήσαμε στο παιγνίδι.
Έπαιξαν νέα παιδιά που βοήθησαν πολύ. Αγωνιστικά, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά στο α’ ημίχρονο όπου είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο ο κόουτς έκανε διαχείριση για να ξεκουράσει κάποια παιδιά και να δει κάποια άλλα. Όπως αντιλαμβάνεστε, το πιο σημαντικό ματς για μας είναι αυτό της Κυριακής στον Πόρο».

Α. Ζαφειράκης: «Αλήθεια είναι ότι δεν βγάλαμε πολλά πράγματα που θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε έναν αγώνα που το κίνητρο δεν είναι το ίδιο όπως στο πρωτάθλημα.
Εγώ προσωπικά, ήρθα αργά στην ομάδα και προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα να εγκλιματιστώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά πιστεύω πολύ σε μένα και στην ομάδα. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα».