Με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά (Ρεθυμνιακός – Επισκοπή 0-3)

Ξεκάθαρο είναι πια το προβάδισμα της Επισκοπής για την πρόκριση στην επόμενη φάση (ημιτελική) στο κύπελλο ΕΠΣΡ με τη νίκη τους 0-3 επί του Ρεθυμνιακού στο γήπεδο Σοχώρας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έδειξαν ότι το μόνο που χρειάζονταν ήταν απλώς λίγος χρόνος καθώς, οι συγκεκριμένοι αγωνίζονταν για πρώτη φορά μαζί (σ.σ. ο προπονητής μας έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και τον δικαίωσαν σε μεγάλο βαθμό).

Αφού πέρασε το α’ ημίωρο, ξεκίνησαν οι επισκέψεις στις δύο εστίες. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο αλλά και ο Ρεθυμνιακός έκανε τις δικές του ευκαιρίες με τον τερματοφύλακά μας, Ανδρέα Κολοβούρη να μετράει όμορφες αποκρούσεις στο ενεργητικό του ενώ μην ξεχνάμε ότι, οι γηπεδούχοι είχαν και τρία δοκάρια ενδεικτικό ότι το ματς είχε επικινδυνότητα. Η εικόνα όμως που έβγαζε, πρόδιδε ότι η ομάδα μας έχει τις αρετές να είναι οδηγός του αγώνα.
Σημείο αναφοράς, ο Άγγελος Γκιόκας έκανε ένα άψογο ματς πρωταγωνιστώντας και στα τρία γκολ της ομάδας μας.

Το ματς:

Στο 28’ από το κόρνερ του Φουκαράκη οι αμυντικοί έδιωξαν όπως-όπως για να έρθει ο Πολυχρόνης να σουτάρει με δύναμη, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυνομένων και εξωστρακίστηκε.

Στο 29’ το σουτ του Σηφακάκη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κολοβούρης σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Δελήμπαση, ο Σηφακάκης έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει εκ νέου ενστικτωδώς ο Κολοβούρης.

Στο 33’ από μια σέντρα από δεξιά, ο Μυρθιανός σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει σε σώματα αμυνομένων, ο Ξεπαπαδάκης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε να περάσει ελάχιστα άουτ.

Στο 34’ ο Φουκαράκης έβγαλε μια σέντρα στο β’ δοκάρι, ο Παλιεράκης αρχικά απόκρουσε και έπειτα μπλόκαρε προ των Γκιόκα, Πίσπα.

Στο 43’ ο Πίσπας με άψογο στυλ έβαλε φάλτσο κι έστειλε τη μπάλα να «γλείψει» το αριστερό δοκάρι του Παλιεράκη.

Στο 45’ το σουτ του Δελήμπαση ήταν συρτό και βρήκε το κάθετο δοκάρι του Κολοβούρη.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-1:
Στο 50’ ο Καλογεράκης σήκωσε το κεφάλι και με μια κάθετη «40αρα» μπαλιά είδε τον Γκιόκα να προωθείται, ο τελευταίος έγινε κάτοχος της μπάλας και αφού πάτησε περιοχή έστειλε τη μπάλα με άψογο πλασέ στα δίχτυα.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-2:
Στο 65’ Ο Φουκαράκης βρήκε άψογα μέσα στην περιοχή τον Γκιόκα, εκείνος απέφυγε μοναδικά τον αντίπαλό του και σέρβιρε στον Ξεπαπαδάκη που με συρτό πλασέ έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Παλιεράκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-3: Στο 70’ ο Μαρουλάκης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Γκιόκα και ο κ. Σταυρουλάκης ορθώς καταλόγισε το πέναλτι. Ο Σωτήρης Πίσπας που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε ψύχραιμα τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 80’ ο Μερτίρι σούταρε, ο Σηφακάκης έπεσε με προβολή κι έστειλε από το 1μ. τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 81’ το σουτ του Μερτίρι βρήκε την εσωτερική πλευρά του δοκαριού.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης, Συργούνη, Φραγκιαδάκης.
ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Καραδάκης): Παλιεράκης, Τουρνάκης (64’ Μαρουλάκης), Ψωρογιάννης, Ταμάμης, Δασκαλάκης (54’ Σουμά), Κουδουνάκης, Δροσάκης, Δελήμπασης, Καψαλάκης (75’ Νεμπιάι), Μερτίρι, Σηφακάκης (80’ Σταύρε).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Κολοβούρης (75’ Μανιαδάκης), Ανδρικόπουλος, Μυρθιανός, Κούνστιτς, Καλογεράκης, Πολυχρόνης, Φουκαράκης, Ξεπαπαδάκης, Γκελοσάνι, Γκιόκας, Πίσπας.